Backstagebilder fra fotoshooten med Natalia Pipkina

I dag har vi vært på fotoshoot med Olivia, og da selvfølgelig hos vår faste fotograf Natalia Pipkina. Dette er tredje gang vi er på studiofotografering med lille O. Det blir gøy å se tilbake på bildene, og faktisk ha en serie med bilder i samme sjanger. Det er fordelen med å bruke én fotograf man er fornøyd med. Hver fotograf har sin unike måte å både ta bilder og redigere på. Derfor er jeg glad for at vi har funnet en vi er fornøyd med.


Jeg er virkelig stolt av Olivia! Under fotograferingen satt hun stille, smilte og poserte. Vi var der i ca. 2 timer, og hun var veldig tålmodig helt til slutten. Jeg tror også bildene blir utrolig fine. Og jeg gleder meg enormt til å se resultatet. Regner med at det blir et par veggbilder ut av denne seansen.

NATALIA PIPKINA er sååå flink med barn! Hver gang O ble urolig, klarte hun å roe henne ned ved å enten distrahere henne med leker, eller å ta henne opp på fanget og leke. Det var veldig beroligende å se på kontrollen hun hadde, og det gjorde så vi følte oss mer avslappet i studioet.

Men en ting jeg må advare dere foreldre som skal ta med dere små barn på fotografering; pass på når de sitter på en stol. Vi skulle stå på siden av å passe på slik at O ikke falt fra stolen, men det går virkelig fortere enn man tror. Plutselig så falt hun rett ned med hodet først. Det var ikke en veldig hyggelig opplevelse, men det gjør oss bare mer obs til neste gang. Man må se på babien hele tiden, og være rask nok til å ta imot hvis hun/han faller. 


 

BILDER AV STUDIO

 

Før hadde Natalia Pipkina studio hjemme, noe som var veldig bra når man skal ha med seg barn slik at det blir hjemmekoselig. Da kan barna føle seg mer trygge, og kan prestere bedre på bilder. Nå har hun byttet studio til Trållåsen 4, som ligger rett ved busstoppet. Men det som er så fint med dette studioet er at det er stort, lyst, og kjempe koselig. Det fantes både kjøkken. stor studioplass, en liten stue og et rom med masse klær som barna kan låne til foto.

Sjekk ut disse kule ballongene! Denne dekorasjonen er laget av "crazy balloon". Dette selskapet kan lage ballongbuketter, ballongfigurer, dekorer med ballonger og tilbehør.


Babyshoot av Olivia


Min skatt! Min herlige skatt. Ser hun ikke ut som en ekte engel? Så fredfull, så uskyldig, så ren og pen. Gud som jeg elsker dette mirakelet! 

 

 Bare litt over en uke etter Olivia ble født var vi på nyfødtshoot hos en av de dyktigste fotografene jeg vet om; Natalia Pipkina. Du kan gå inn HER for å se flere av bildene hennes. 

Jeg er superfornøyd med bildene! Det er jo så koselig å ha slike bilder på veggen, også tror jeg Olivia får glede av de når hun blir eldre. 
Gravidshoot med Karl Lindqvist

På søndag for en uke siden var jeg 36 + 1 uke på vei. Det var derfor best vi satte i gang med en gravidshoot før det rett og slett ble for sent. Jeg har aldri stilt opp på en slik shoot før, så dette var noe nytt. Men jeg hadde mange ideer og vi fikk prøvd ut det meste. Gøy var det i hvertfall, og utrolig koselig å ha slike bilder i et album så lille prinsessen får se når hun blir eldre. Nedenfor ser dere noen av bildene, men disse er ikke redigert i det hele tatt (bortsett fra sort/hvitt bildet).

 

Bildene er tatt på Sognsvann, ett perfekt sted for idyll og stemning. Hvis dere vil se flere av bildene til Karl Lindqvist kan dere gå inn HER .Gravid uke 36, Foto Karl Lindqvist, Sognsvann

Tom Tande shoot

Fotografen for disse bildene heter Tom Tande og er en av de dyktigste jeg har tatt bilder med. Man føler seg komfortabel forran kameraet, han redigerer ikke i photoshop, men legger på effekter som gir det et helt annet preg. Jeg elsker stilen han jobber i, og gleder meg til flere shoots med han. Gå inn HER for å se flere av hans arbeider. Nedenfor finner du noen av bildene han har tatt av meg:) 
Babalu Nordic´s nye hjemmeside!

Hei alle sammen! Nå har den nye hjemmesiden til Babalu Nordic kommet ut med nytt design og nye modeller, nemlig Evelina, Kristine og meg! Den ser superbra ut! Gå inn HER for å se resultatet med dine egne øyne, og gi gjerne en tilbakemelding om hvordan du syns siden er! Her er noen av bildene fra shooten:) 

Foto: Jon Rune Trengereid 

 

 


 
The *Edmond shoot

Her er noen av bildene fra shooten jeg hadde med Edmond Yang for ikke så lenge siden. Hvis dere er nysgjerrig på hvem som tok bildene kan dere gjerne ta en titt HER :) 

Fairytale dress - By Niyan Omer

Bildene er dessverre ikke ferdigredigert, så dette er det uslepne resultatet fra shooten for EMPERIA, med min vakre designerkjole fra Miss Universe Norway finalen, som Niyan Omer designet til meg. Make-up ble lagt av Maritha Holmsen. Hva syns dere om bildene og kjolen?
Behind the scenes - Mexico filmHEALTH-FITNESS-BEAUTY 

I helgen var det Health-Fitness-Beauty messe på Telenor Arena. Dette er Norges største Treningsmesse, så veldig stas å få være en del av dette, da jeg jobbet for det flotte merke Babalu Nordic. Der var det masse spennede å se på, men best av alt var det å lansere merke Babalu Nordic i Norge. 

Fotoshoot av finalekjolen min

 


 

Rart hvordan gjenstander, bilder og mennesker kan gi deg minner om gamle hendelser. Til og med en lukt eller en sang kan få deg tilbake i tid. I dette tilfelle gjelder det finalekjolen min.

I dag skulle vi ta en fotografering for firmaet Emperia i kjolen som designeren Niyan Omer designet til meg under den norske Miss Universe finalen. Der hang kjolen, på en svart henger i en hvit kjolepose langs døren. Jeg gikk bort til den, åpnet opp posen og tok på stoffet. Det er den merkeligste følelsen. Akkurat som å være i en film hvor du ser flashbacks i små snutter. I den kjolen lå det så mye arbeid, så mange følelser, forventninger og forhåpninger. Det var denne kjolen jeg skulle bære når vinneren ble ropt opp. Den skulle bære meg fram til seier. Jeg fikk ikke en første plass, men en fortjent andre plass. Men denne kjolen gir meg ikke bare minner om den store dagen, men alle forberedelsene. Vel, dagen er over og jeg sitter igjen med mange flotte minner. Minner som gir meg tårer av både skuffelser og gleder jeg alltid kommer til å ha med meg. 

I dag ble jeg sminket av søte Maritha Holmsen, som også ordnet håret. Det ble fikset på AquaNovo i Gjøvik. Det var en spennede dag med ett litt annerledes location hvor vi fikk låne den flotte interiørbutikken Kiil som både gjorde lysettingen og stemningen helt utrolig! Jeg gleder meg til å se bildene som kommer ut av det. Men er sikker på det blir flott! 

 

MUA Maritha Holmsen. Etter en lang dag måtte vi få i oss litt Sushi, som er min favorittmat. 
Lev et spontant liv!

Siden jeg har fri fra skolen på torsdager og fredager, var planen å være i sengen til jeg ikke orket det mer og deretter dra å trene. Men jeg fikk en plutselig melding av Edmond Yang, en fotograf som driver firmaet Yangmedia. Han hadde mistet både modell og MUA, men hadde holdt av studioet for i dag. Hvorfor kaste bort en shoot dag når man kan få litt kule bilder. Så jeg spratt opp av sengen, ordnet hår og make-up selv, siden ingen av mine MUA´r eller hårstylister kunne på så kort varsel, og slang på meg klær så fort jeg kunne. Det å finne ut av hva slags shoot man vil ha, emne, klær, hår, sminke osv. er vanskelig å finne ut av på to sekunder. Men vi bare prøvde oss fram. Som alltid blir det en morsom shoot når man er på sett med Edmond.

Her er noen tullebilder vi tok:

 


 

 

Sneakpeek fra shooten
A trip down memory lane!

Denne sangen minner meg så sinnsykt om en biltur vi hadde i Mexico. Jeg sov, men våknet fordi jeg syntes sangen var så fin. Så jeg syns dere skal høre på den mens dere leser resten av blogginnlegget!:) 

 

Jeg savner Mexico allerede. Så mange flotte opplevelser, så mange inntrykk og lærdom og ikke minst så mange gode minner! Og jeg kan stolt si at jeg gleder meg til dere får se hvor kule treningsklær Babalu har, og jeg håper dere får lyst på noen sett etter dere har sett bildene og den nye websiden som kommer opp i midten av februar. 

 

PÅ ORDENTLIG MEXICANSK RESTEURANT  

 

LET THE WORK BEGIN!

Nevnte jeg at vi kanskje blir modeller for et av verdens største golfresorts - Maya Koba ?I look like an idiot, but girls just wanna have fun! 

 

ANOTHER DAY, ANOTHER SHOOT! 

Flinke make-up artisten vår Ida Helene Almås. Om du trenger en make-up artist så kan du gå inn HER for kontakt med henne.


 

A TRIP DOWN MEMORY LANE! When u eat like a model, u can act like a model!But, when it´s the last day, u can eat like a humen being. Mexico - Noen "behind the scenes" bilder
Mexico - utenom fotografering

Det har dessverre blitt litt lite blogging her nede i forhold til hva jeg kunne ønske. Dette fordi vi har fulle dager hvor vi er mye ute uten nett. Men når sant skal sies er vel det bedre enn å sitte på et hotellrom å blogge hele dagen. Vi har fått opplevd så utrolig mye spennende allerede, men det skal jeg fortelle dere om senere. 

Hotellet her er helt utrolig! Men for meg er servicen nesten bedre enn utseende, og det har jeg virkelig fått mye av her. Snille barmhjertige mennesker som vet hvordan man yter service. Ikke nok med det, men jeg syns også hotellfrokosten er til å skryte av, og der bør Norge bedre seg stort! 

 

 

TRENING ER OGSÅ BLITT EN DEL AV VÅR HVERDAG HER NEDE! ( eller er dette egentlig sant?) 

Den første dagen hadde vi fri, så da var det masse tid til trening og stranden. Vi trente to ganger, men det har ikke blitt en hverdagssak. Vi har gjort så mye disse dagene, at jeg er helt utslitt når vi kommer til hotellet, og alt jeg kan tenke på er boblebadet på treningssenteret, og ikke treningssenteret i seg selv. 

 

MIDDAG PÅ HOTELLET 

Første kvelden hadde vi også middag på hotellet, da vi fikk smakt på litt typisk mexikansk mat. 

 

Mexico - The room

Da vi kom fram til hotellet fikk vi tildelt  4 rom som skulle deles på 8 personer. Hvert rom hadde 50 kvm med to store dommeltsenger i, og en svær balkong med utsikt utover det flotte krystallblå havet. Jeg og Evelina ble roomies, noe jeg stortrives med:) Sjekk ut hvordan rommene våre ser ut: 


Mexico - reisen

På søndag var det dags for avreisen til Mexico. Vi måtte stå opp grytidlig på morgenen for å rekke flyet som skulle gå 06.40. Tidlig stod jeg opp etter en time med søvn. Jeg er som regel sånn at jeg ikke klarer å sove før avreise hvis flyet går på natten, for det er så mange ting man skal huske på og så mange tanker så flyr i hodet på én. Mexico av alle ting! Det er et sted jeg aldri hadde vært før, som alltid har vært drømmen min å reise til. Men denne turen var ikke akkurat kort,  og flyet fra Oslo til Paris (hvor vi skulle mellomlande) var heller ikke så veldig stort og komfortabelt, med andre ord; ikke mye søvn å få. 


Evelina - Modell for Babalu Nordic og PT på Fresh Fitness. 

 

 

Da vi kom fram til Paris hadde både jeg og Kristine veldig vondt i nakken etter flysetene, og siden flyturen til Mexico var tre ganger så lang måtte vi kjøpe reiseputer. Men disse måtte vi ha i ordentlig stil:D 

Kristine - Modell for Babalu Nordic 

Jon Rune -  Fotograf for Babalu Nordic som blant annet har tatt bilder av Prada, Hugo Boss, L´òreal

og kjente fjes som Atle Pettersen, Russel Peters og Victoria Secret modellen Doutzen Kroes. 


Eirik - Fotograf assistent

Bildene er tatt fra oppholdet i Paris da vi måtte vente noen timer på neste fly. 

Im the model!

Vel, i går var det lansering av de 3 vinnerne som skal stå modell for Babalu Nordic i hele 2014. Jeg ble ringt opp av en i styret som fortalte meg at de hadde valgt ut meg og to blonde. Jeg tror dette kommer til å bli en fantastisk reise, med mange nye opplevelser. En av de andre som ble valgt ut kjenner jeg godt, for hun var min PT til Miss Universe Norway. Det kommer til å bli så gøy å dra ned til Mexico med med henne, og selvfølgelig Kristine. Dere får følge med, for kommer til å bli en del trening framover mot avreise, kanskje dere plukker opp noen gode tips på veien:) 

 

Babalu Nordic lanserer sine tre modeller i ettermiddag!:) #spent

På fredag var jeg i finalen på Babalu Nordic konkurransen. Babalu er et veldig stort merke i Sør-Amerika, som nå kommer til Norge. De har et veldig spennende konsept med treningstøy, undertøy, bikinier og masse mer. Det som er så morsomt med dette merket er at de fører så stilige farger med kule design for de som ønsker å trene i noe litt freshere. Det har jo blitt slik i det siste at alt skal være så "knæsjt" med forskjellige fargekombinasjoner. Trening har blitt mer en stil hvor man skal se bra ut. Dette gjelder innenfor alle grener av sportslige aktiviteter, og vi ser det mer og mer med tiden. Så jeg har stor tro på dette merke. Du kan gå inn HER for å se på nettsiden deres. 

Siden Babalu er nye i Norge, skal de velge ut tre modeller som skal være frontfigur for Babalu i både kalendere, nettsider og magasiner. De tre som blir plukket ut skal på fotoshoot i Mexico i januar for å ta bilder for det neste året. Vinnerne kommer også på coveret i Shape-up, noe som hadde vært utrolig morsomt å få vært med på. Vinnerne lanseres på ettermiddagen i dag, så da gjelder det bare å kysse fingrene:)

 

Før finalen måtte jeg sørge for at jeg hadde flotte negler. Så da dro jeg til Evelyn for å få et stilig look på dem. Jeg er jo egentlig veldig plain i stilen, men jeg måtte prøve ut noe litt utenfor det vanlige med en blomst og en sløyfe. Jeg synes faktisk at det ble utrolig kult. Hva syns dere? 

Her er noen av bildene som ble tatt på fredag:

 

Ønsker du å ta bilder i Kroatia?

Ønsker du å bli modell, utvide portfolien eller rett og slett bare ta bilder for moroskyld - i et varmere strøk? Vel, da kan det hende dette er noe for deg. Thomas Bjørdal har begynt med et nytt opplegg for både erfarne og uerfarne modeller. Turen går til Kroatia hvert år en gang mellom mai og august. Prisene varierer litt ettersom hvor lenge du vil være der, og hvor mange bilder du vil ha. Men jeg anbefaler virkelig å prøve det ut. Når man tar bilder i eksotiske omgivelser er det både lettere å ta bedre bilder, ooog man får en ferie med på kjøpet. Jeg bodde på en utrolig stilig yacht i fire dager, og var utrolignok heldig med været, selvom vi dro i oktober. Jeg hadde en kjempe fin opplevelse og fikk mye erfaring fra turen. Om dette skulle være noe for deg, kan du ta en titt HER med litt info om den turen vi hadde. Det blir nok endringer til neste år, men skal ikke se bort ifra at jeg blir med igjen. 

Her er noen av bildene som ble tatt:Det er masse forskjellig man kan gjøre i varmere strøk, og får derfor en del variasjon på bildene. Vel, hva syns dere?:)

Bilder fra Schwarzkopf visningen

I går stod jeg modell for Schwarzkopf på Stratos. Det var en veldig morsom opplevelse, og herlighet så mange fine frisyrer de lagde. Jeg fikk en veldig skrå sideskill, med et stilig oppsett bak hvor de brukte løshår for å få fram en kontrast til håret mitt. Røde lepper for å få en sterkere look, med sota øyne, og fremhevet skinnben. Her er bildene fra igår, med en film fra visningen.

 


 

 


 


 

 

 


Sultne modeller:)

Vakre Sara Nicole i en rød flanellkjole

To flotte modeller:)

Backstage

Her er en film fra visningen. Hva syns dere?Hårmodell for Schwarzkopf

I morgen skal jeg gå catwalk for Schwarzkopf på Stratos. Det tror jeg kommer til å bli veldig gøy. De skal da lage en veldig kul oppsetting på håret mitt. Dette blir et litt annerledes oppdrag enn jeg er vant med. For jeg pleier som regel å gå smilende på en scene, mens her er det håret som er i fokus. Jeg kommer nok til å legge ut bilder av showet, så da får dere se mere av hvordan kvelden var. 

Når det ikke fotograferes, nyter vi ferien!


Bildene fra shooten med Edmond yang

Som jeg tidligere nevnte var jeg på fotoshoot med Edmond Yang. En litt annerledes shoot en vanlig, men utrolig morsomt! Make-up tok Linda Marie seg av, mens Ina Moor Mikalsen stod for hår. Her er noen av bildene:

21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits