Sunn mat for skjønneste Bella

Bella har hatt litt forstoppelse, og så diaré pluss at hun ikke har villet spise. Men leverpostei er noe hun elsker, så derfor blandet jeg gulrøtter og brokkoli sammen med leverpostei, slik at fordøyelsen hennes skal bli bedre. Hun elsket det, så da er det bare å krysse fingrene for at det hjelper:) Jeg kuttet opp gulrøtter og brokkoli og kokte det til det ble litt overkokt. Deretter blandet jeg det sammen med leverpostei oppi kjøkkenmaskinen. Dette holder for flere måltider, så da bare oppbevarer jeg det i kjøleskapet til maten er tom:) 

Etter å ha spist det ble Bella veldig fornøyd, og ville leke. Hun er jo superfotogen, så måtte ta noen bilder av henne♥

Da var det nok fotografering, og mere lek. Hihi, hun er så søt lille skatten min♥Sunne browniestrøfler!

Som dere vet, så har jeg godtestopp hele dette året. Vanskelig for en som er avhengig av godsaker til enhver tid, men som jeg nevnte tidligere finnes det ufattelig mange alternativer til godteri. I går kom jeg over en nydelig oppskrift jeg bare måtte prøve, for den var rett og slett for sunn til å være sann! Men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har smakt noe lignende, og det er virkelig verdt et forsøk å prøve. Dette er en oppskrift som både er sunn, enkel å lage, få ingredienser og det tar bare 15 min. 


Du trenger:

10 dadler, ca 175 g uten sten      

60 g valnøtter

2 toppede ss med freia kakao 

2 ts kanel

1 ts salt

30 g smeltet smør

Topping:

Kokos

Freia kakao

Hakkede valnøtter

 

Slik gjør du:

Ta ut stenene av dadlene. Vask dadlene og valnøttene. Smelt smør, og deretter bland alt sammen oppi en kjøkkenmaskin. 

Rull deretter den store klumpen med masse til mange små kuler, og rull de så i toppingen du ønsker. Legg de i kjøleskapet 

i en times tid (ikke nødvendig), deretter er de klare for nytelse! Buon Appetito♥
Sunday Breakfast

Søndager er personlig en av mine favorittdager. Dagen virker så stille og fredelig, og man kan ta livet litt med ro, før man begynner på´n igjen på ukas første dag. Søndager fortjener litt sunne frukter, men litt balanse med Pite i tillegg. Ha en strålende søndag alle sammen! 
Perfekt for barn!... og Heidi :D

Jeg vet ikke helt hva det var som fikk meg til å prøve ut dette. Men det kan tenkes at det var den reklamen som går rundt på facebook for tiden. Uansett så fikk jeg plutselig veldig lyst på noe barnslig til middag i går, så da ble det pølser med spagetti. Det er en genial måte å lage mat morsomt for barn, men det funket tydeligvis på meg også, hihi♥  Ser det ikke morsomt ut? 

 

En herlig kyllingsalat, utenom det vanlige!


Her om dagen fikk jeg en interessant oppskrift av en venninne, som jeg bare måtte prøve ut! Og etter jeg smakte den, syns jeg du også bør det! Det finnes ufattelig mange kyllingsalat oppskrifter. Men denne topper det hele. En rar kombinasjon av ingredienser som får smaksløkene til å danse i munn. Virkelig verdt å prøve! 

Dette trenger du (mengde etter eget ønske):

  • Fersk spinat
  • Kyllingfilet
  • 1 sitron
  • 1 rødt eple
  • 1 grønt eple
  • 1 avokado 
  • 1 pk. hassenøtter

Vask ALL frukt og grønt. Legg deretter spinaten i en bolle (gjerne kutt den opp først).

Skrell avokadoen med en helt vanlig skreller for å kun få av skallet. Deretter rasper du den opp med de største hullene. 

Del sitronen i to (ikke bruk kjærestens filetkniv til dette, oops). Rasp så av skallet på begge halvdelene. Den ene halvdelen skal 

du til slutt skvise ut sitronsaft over den ferdige salaten. Men du kan ikke bare kaste den andre halvdelen? 


Derfor kan vi heller lage ett godt sitronvann istedet! La den stå i kjøleskapet til resten av maten er ferdig:)

Rasp opp begge eplene. Og bland deretter all frukt og grønt godt i en bolle.

Stek hasselnøttene til de blir varme. 

Kutt filetene i passe store biter (du velger selv hvor mye kylling du vil ha til salaten), og deretter stek den (mer enn på bildet over).

Voilá! Håper det smaker:D

Møte med Kim-Daniel

I dag har jeg vært på møte med Kim-Daniel. Gud, for en herlig gutt. Helt seg selv, og genuint snill. Han har mye erfaring med bransjen, og kom med en mange gode råd jeg skal ta nytte av. Jeg må nok sette meg ned å tenke på en del av det vi har snakket om i dag. Men det var utrolig lærerikt. Tusen takk, Kim-Daniel, som tok deg tid til meg. Jeg vet du har mye å tenke på med Skal Vi Danse, og jeg ønsker deg masse lykke til videre i konkurransen. Vi får krysse fingrene for at du vinner:D 

 
Lunsj med Eirik

Hei alle sammen:) Siden jeg er blitt forkjølet, synes jeg det er slitsomt å bare jobbe med skole. Så jeg og Eirik bestemte oss for å ta lunsj på Wayne´s Coffee og bare slappe av litt. Jeg hadde jo masse å fortelle han etter Miss Universe Norway finalen, for han hadde dessverre ikke anledning til å komme og se på. 

Jeg håper virkelig jeg blir frisk snart, for jeg skal på shoot med Edmond Yang på mandag. Da passer det svært lite å ha rød nese, off :( 

 

Det er så kaldt nå, nesten vinter! Så da må Woolrichen på:)
21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits