Im the model!

Vel, i går var det lansering av de 3 vinnerne som skal stå modell for Babalu Nordic i hele 2014. Jeg ble ringt opp av en i styret som fortalte meg at de hadde valgt ut meg og to blonde. Jeg tror dette kommer til å bli en fantastisk reise, med mange nye opplevelser. En av de andre som ble valgt ut kjenner jeg godt, for hun var min PT til Miss Universe Norway. Det kommer til å bli så gøy å dra ned til Mexico med med henne, og selvfølgelig Kristine. Dere får følge med, for kommer til å bli en del trening framover mot avreise, kanskje dere plukker opp noen gode tips på veien:) 

 

Babalu Nordic lanserer sine tre modeller i ettermiddag!:) #spent

På fredag var jeg i finalen på Babalu Nordic konkurransen. Babalu er et veldig stort merke i Sør-Amerika, som nå kommer til Norge. De har et veldig spennende konsept med treningstøy, undertøy, bikinier og masse mer. Det som er så morsomt med dette merket er at de fører så stilige farger med kule design for de som ønsker å trene i noe litt freshere. Det har jo blitt slik i det siste at alt skal være så "knæsjt" med forskjellige fargekombinasjoner. Trening har blitt mer en stil hvor man skal se bra ut. Dette gjelder innenfor alle grener av sportslige aktiviteter, og vi ser det mer og mer med tiden. Så jeg har stor tro på dette merke. Du kan gå inn HER for å se på nettsiden deres. 

Siden Babalu er nye i Norge, skal de velge ut tre modeller som skal være frontfigur for Babalu i både kalendere, nettsider og magasiner. De tre som blir plukket ut skal på fotoshoot i Mexico i januar for å ta bilder for det neste året. Vinnerne kommer også på coveret i Shape-up, noe som hadde vært utrolig morsomt å få vært med på. Vinnerne lanseres på ettermiddagen i dag, så da gjelder det bare å kysse fingrene:)

 

Før finalen måtte jeg sørge for at jeg hadde flotte negler. Så da dro jeg til Evelyn for å få et stilig look på dem. Jeg er jo egentlig veldig plain i stilen, men jeg måtte prøve ut noe litt utenfor det vanlige med en blomst og en sløyfe. Jeg synes faktisk at det ble utrolig kult. Hva syns dere? 

Her er noen av bildene som ble tatt på fredag:

 

Tannblekning til syk pris!

Før jeg skal på konkurranser eller viktige shoots pleier jeg å bleke tennene for å få et litt hvitere smil. Det er mange som har spurt meg hvor jeg bleker tennene mine, så her får dere svaret og kan gjøre det samme, for mitt favoritt tannlegesenter har et helt sykt tilbud på tannblekning nå i desember som et slags juletilbud til sine kunder. Det koster kun 1449kr for både oppe og nede. Du kan gå inn på facebooksiden deres HER, eller bare ta kontakt med de på tlf. 22 42 49 50 / post@oslotannlegesenter.no. De ligger sentralt i Oslo ved Nasjonalteateret i Tordenskiolds Gt. 6B. Anbefales:D 

 

21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits