Nye triks på stangen

Da var vi ferdige med introkurset i Pole Dancing på Sometimes. Vi hadde en utrolig flink instruktør som lærte oss mange stilige swings, og med litt egeninnsats og vilje så fikk vi det til ganske bra syns jeg. Pole er noe jeg virkelig har fått sansen for, og jeg har veldig lyst til å bli medlem av Sometimes etter jul, når eksamenstiden er over. Det er en morsom måte å komme seg i form på, og man tenker ikke ett sekund på at man faktisk trener og blir sterk. I kveld med Ylvis

 

På mandag ble jeg spurt om jeg ville være med på Ikveld med Ylvis på innslaget "Calles minutt". Siden det var treårsdagen til dimitrij og meg var jeg litt i tvil om jeg ville bruke hele kvelden på det i steden for å dra ut å spise med min kjære. Heldigvis har jeg en veldig støttende kjæreste som vil at jeg skal få oppleve slike ting, så da takket jeg ja. Vi skal heller ha en kosekveld på en nydelig restaurant i kveld, så det gleder jeg meg til. 

Jeg har egentlig aldri vært på et slikt program før. Så det var en veldig morsom opplevelse. Jeg føler jeg kunne gjort det bedre enn det jeg gjorde. Men siden det var min første gang, så tenker jeg at det går fint. Min oppgave var bare å holde en champagneflaske som jeg skulle gi til Calle, og deretter egentlig bare se "fin" ut, hihi. Ikke akkurat en veldig krevende oppgave. Jeg håper jo selvfølgelig jeg får muligheten til å få lignende oppdrag i fremtiden, for det var utrolig morsomt. 

 

Ta brillene på :)

 

Liten selfie før innspilling
Hva er din treningsmotivasjon?

Trening har blitt så mye mer enn bare trening. Det å trene i seg selv har blitt en trend, og blir sett på som ett slags sunnhetsideale. De fleste ønsker å trene, men de som ikke har vært på treningsstudio før syns det er vanskelig å begynne. Jeg leste ett ordtak for litt siden som jeg syns var litt bra "Det er ikke handlingen som stopper en, det er det å begynne". Vel, dårlig oversatt, men dere forstår poenget.

Det er ofte man vegrer seg av tanken på å sette føttene inn på ett treningsstudio fordi man ikke helt vet hva man skal gjøre der, hvordan bruke apparatene eller rett og slett er redd for "starten", men så fort man har tatt sin første time, enten på tredemøllen eller brukt apparater, føles det mye bedre med en gang. Selvtilliten øker og man vil dra dit igjen om en uke. IKKE vent en uke, for når ukedagen kommer har det allerede gått for lang tid siden sist du var der, og du må igjen starte med å "starte". Det merker jeg veldig lett på meg selv hvertfall. Selv om jeg har trent bra i mange uker er det vanskelig å starte etter en ukes pause.

En annen ting er hva du har på deg når du trener. I mange år har treningstudioet vært et sted man kun trener = joggebukser, null sminke, null stil. Men i de senere årene har det blitt en arena for nye bekjentskap, litt oppmerksomhetssøkende brifing og bilder som skal lastes opp på sosiale medier, da må man jo faktisk se bra ut i klesveien. Har du på deg sort blir du gjemt i mengden. Og nå som det har blitt en trend å være treningsglad vil man jo bli sett på som det også. Sterke farger viser sterk selvtillit. Jeg personlig merker at hvis jeg har en dårlig dag, tar jeg på meg sort for å ikke synes. Men om jeg føler meg superfresh, så tar jeg på meg sterke farger fra Babalu. Men det jeg ofte legger merke til er at med en gang jeg har fått på meg fresht treningstøy, så får jeg mye mer energi. Jeg vet ikke hvorfor, men det er bare sånn. 

 

Du kan få kjøpt Babalu-treningstøy HER!

Modell for Babalu´s nye kolleksjon

Babalu har kommet med sin nye kolleksjon, og den er mildt sagt super lekker! Jeg skal legge ut bilder av kolleksjonen om et par dager. Som modell for den nye kolleksjonen er det vanskelig å se så mye fint uten å ta med seg alt hjem. Men tror nok ikke det tar lang stund før klesskapet er fullt gitt. 

Her er noen backstagebilder:

 

Team Babalu :D
Hjelp, hunden min spiser ikke!

Lille engelen min Bella har alltid vært en matglad jente. Hver gang hun fikk hundefor i skålen sin, var alt borte etter få sekunder. Hun var faktisk så glad i mat at jeg måtte veie det jeg gav henne for at hun ikke skulle få i seg for mye, fordi jeg i tillegg likte å gi henne godbiter og tyggeben.


Mio (Nora sin valp) til venstre, Bella til Høyre

Bella har siden jeg fikk henne alltid vært midtpunktet. Alltid fått all oppmerksomheten, av både meg og Dimitrij, venner og ukjente på gaten. Men etter Olivia kom har fokuset vårt selvfølgelig vært på Olivia. Men vi har passet på å gi Bella masse kjærlighet hun også. Heldigvis er Bella en utrolig snill hund. Hun er kjempe glad i Olivia, og kunne ikke hatt et bedre gemytt. Men jeg har lagt merke til at hun ofte krever mer kjærlighet når vi holder på med Olivia. Men det er jo bare koselig!

Sammen med all kjærligheten som har kommet med Olivia, har Bella mistet matlysten. Kan dette ha noe med at hun innerst inne er litt lei seg for å ikke være midtpunktet lenger? Før elsket hun Dentastix, nå tar hun de bare i munnen og går rundt. Hun elsket foret sitt, men nå ser hun bare på det og går. Vi har prøvd mange ulike fortyper, men ingenting er godt nok for henne. Ja, vi har gitt henne litt menneskefor når vi spiser middag, men kan dette være grunnen da? Før pleide vi å bare legge ut maten på morgenen og kvelden, men nå som hun ALDRI spiser, har vi vært nødt til å bare la det ligge tilgjengelig og da spiser hun smått.

Jeg har prøvd ut disse + 2 andre fortyper (ett som er til pommer, og ett våtfor hun noen ganger spiser), men ingenting hjelper:( Er det noen som vet hva jeg kan gjøre? Hun blir bare tynnere og tynnere! Hun er ellers veldig frisk, og hun virker veldig normal. Tennene er perfekte, så problemet ligger ikke der heller. Jeg er desperat etter hjelp, nå! Vær så snill å skriv en liten kommentar om du har noen tips! Takk på forhånd:)

21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits