Tidenes julebord!

På lørdag var det tid for julebord, og da følte jeg det var på tide med litt påfyll på vippe extensions. Jeg er personlig ikke så veldig fan av løsvipper man får kjøpt i butikk, da dette fort kan se litt uekte ut. Jeg bruker bare løsvipper fra butikk om jeg skal ha ekstra fyldige vipper på eventuelle shoots. Derfor er jeg veldig glad for å ha en fantastisk vippesponsor som setter på vipper når jeg måtte ønske det. 

 

Julebordet var en suksess. Jeg har aldri opplevd et så bra julebord som det jeg deltok i. Hundrevis av mennesker lagde utrolig bra stemning. Tre retters middag, dans og opptreden av Erik og Kriss. Til julebordet valgte jeg en blå tettsittende kjole med åpen rygg og et par glitrene pumps som passet til. 

Høsttidens mørke

Jeg elsker jo egentlig senhøsten veldig mye. Man kan pakke frem sine fineste vinterjakker, flotte kåper, varme skjerf og ikke minst følelsen av kulde på nesen. Men det innebærer også at eksamenstiden er her, og da blir det mye lesing. Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke har vært så flink til det i løpet av det semesteret her, og da blir det ekstra hardt rett før. For skippertaket er enda værre enn kontenuerlig lesing. Så det som har skjedd nå er at jeg har stresset mye denne uken pga. eksamen jeg hadde i går, så jeg våknet opp med vondt i halsen, vondt i hodet og ødelagt i kroppen. Jeg har egentlig masse å gjøre til de andre eksamene, men idag måtte jeg ta meg fri for å bli frisk. - Repsils, vitaminbjørner, vitaminvann, varmeflaske, stearinlys, blader og ikke minst Gossip girl:D Da skal jeg nok bli frisk igjen ja! 

Ønsker du å ta bilder i Kroatia?

Ønsker du å bli modell, utvide portfolien eller rett og slett bare ta bilder for moroskyld - i et varmere strøk? Vel, da kan det hende dette er noe for deg. Thomas Bjørdal har begynt med et nytt opplegg for både erfarne og uerfarne modeller. Turen går til Kroatia hvert år en gang mellom mai og august. Prisene varierer litt ettersom hvor lenge du vil være der, og hvor mange bilder du vil ha. Men jeg anbefaler virkelig å prøve det ut. Når man tar bilder i eksotiske omgivelser er det både lettere å ta bedre bilder, ooog man får en ferie med på kjøpet. Jeg bodde på en utrolig stilig yacht i fire dager, og var utrolignok heldig med været, selvom vi dro i oktober. Jeg hadde en kjempe fin opplevelse og fikk mye erfaring fra turen. Om dette skulle være noe for deg, kan du ta en titt HER med litt info om den turen vi hadde. Det blir nok endringer til neste år, men skal ikke se bort ifra at jeg blir med igjen. 

Her er noen av bildene som ble tatt:Det er masse forskjellig man kan gjøre i varmere strøk, og får derfor en del variasjon på bildene. Vel, hva syns dere?:)

En herlig kyllingsalat, utenom det vanlige!


Her om dagen fikk jeg en interessant oppskrift av en venninne, som jeg bare måtte prøve ut! Og etter jeg smakte den, syns jeg du også bør det! Det finnes ufattelig mange kyllingsalat oppskrifter. Men denne topper det hele. En rar kombinasjon av ingredienser som får smaksløkene til å danse i munn. Virkelig verdt å prøve! 

Dette trenger du (mengde etter eget ønske):

  • Fersk spinat
  • Kyllingfilet
  • 1 sitron
  • 1 rødt eple
  • 1 grønt eple
  • 1 avokado 
  • 1 pk. hassenøtter

Vask ALL frukt og grønt. Legg deretter spinaten i en bolle (gjerne kutt den opp først).

Skrell avokadoen med en helt vanlig skreller for å kun få av skallet. Deretter rasper du den opp med de største hullene. 

Del sitronen i to (ikke bruk kjærestens filetkniv til dette, oops). Rasp så av skallet på begge halvdelene. Den ene halvdelen skal 

du til slutt skvise ut sitronsaft over den ferdige salaten. Men du kan ikke bare kaste den andre halvdelen? 


Derfor kan vi heller lage ett godt sitronvann istedet! La den stå i kjøleskapet til resten av maten er ferdig:)

Rasp opp begge eplene. Og bland deretter all frukt og grønt godt i en bolle.

Stek hasselnøttene til de blir varme. 

Kutt filetene i passe store biter (du velger selv hvor mye kylling du vil ha til salaten), og deretter stek den (mer enn på bildet over).

Voilá! Håper det smaker:D

Har du lyst på nye, fyldigere vipper?

Tenk å våkne opp med bustete hår, trøtt og sliten, helt til du ser deg i speilet og får en hyggelig overraskelse. Du er allerede sminket! Vippene har mye å si for utseende, og når de er flotte hele dagen, er det ikke mer som skal til på morgenen enn å dusje, børste håret and your ready to go. Eller den slitsomme prosessen på kvelden når man må ta av seg maskaraen. Huden rundt øynenen er utrolig ømfintlig, og da hjelper det ikke stort å måtte bruke våtservietter man gnir seg med for å få av sminken. Min anbefaling er rett og slett å bruke så lite sminke som mulig til hverdags, og heller spare på øyenskyggen til helga. Med vippe extensions får man et flott utseende, uten å bruke noe annen type sminke (hverdager). 

I hele november og desember har Ursula Tereping et fantastisk tilbud til sine kunder; for hver person du tar med deg, får du 10% rabatt. Dvs. om du har 10 venninner som ønsker vipper, får du en behandling gratis. Hun holder til på Neglhuset i Rosenkrantz gt. 10,  rett ved nasjonalteateret. Og det er bare å kontakte henne på facebook. Du kan også gå inn HER for å se hennes tidligere arbeider. Jeg er ihvertfall superfornøyd, og ville ikke latt noen andre gjøre vippene mine enn henne! :D 
 

 

21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits