Sometimes Pole

Andre delen av introduksjonskurset på Sometimes Pole Studio lærte vi litt andre ting enn på det første. Denne gangen prøvde vi oss nemlig på pole fitness, ikke pole dance. Det innebar mer akrobatiske bevegelser og triks. Her var poenget å jobbe seg oppover stangen, mer enn rundt slik pole dance er. Det ligger mye teknikk bak alle triksene, men også en del styrke. Og selvom det ser utrolig lett ut når de proffe holder på, så er det ufattelig vanskelig. Men selvom det blir en del blåmerker, og stølhet dagene etterpå, er det utrolig morsomt!

 

Treningstøyet fra Babalu passer perfekt til pole dancing. Ikke bare er det praktisk fordi man trenger mye hud for at stangen skal feste seg, men det er utrolig fint å se på. Når man driver med pole dancing er store deler av poenget å føle seg bra og "sexy", og da er det du har på deg en veldig viktig faktor for nettopp dette!


Pole Dancing

Jentene er klare for Pole Dancing på SOMETIMESPOLE (klikk på linken for å komme inn på nettsiden)

Sometimes Pole Studio ligger midt i sentrum av Oslo, Grensen 9B ved Stortinget T-banestasjon. Instruktørene er veldig erfarne, kjempe flinke og utrolig snille. De har flere saler til forskjellige kurs. Og man har også mulighet til å ha egentrening for å øve på det man har lært.  

Da jeg var på Norway Open ble jeg så imponert da jeg så jentene (og gutten) fra Sometimes Pole. Styrken, teknikken og utføringen av de forskjellige bevegelsene var helt utrolige, og det inspirerte meg til å ville prøve det selv. Drømmen min er å bli like flink som dem. Men helt ærlig så kommer det til å ta mange år. 

Vennegjengen har lenge snakket om å begynne på Pole Dancing, så vi bestemte oss for å ta et introkurs sammen. På den måten fikk vi tilrettelagt timeplanen slik at den passet for hver enkelt, og vi som er på kurset kjenner alle, så det blir mye hyggeligere. 

Selvom ingen av oss gikk ut av første timen som proffe, var det utrolig gøy! Jeg gleder meg kjempe masse til neste gang, og håper på å mestre øvelsene litt bedre enn hva jeg gjorde nå. 

 


En liten filmsnutt av et par turns rundt stangen:) 

21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits