Bilder fra Schwarzkopf visningen

I går stod jeg modell for Schwarzkopf på Stratos. Det var en veldig morsom opplevelse, og herlighet så mange fine frisyrer de lagde. Jeg fikk en veldig skrå sideskill, med et stilig oppsett bak hvor de brukte løshår for å få fram en kontrast til håret mitt. Røde lepper for å få en sterkere look, med sota øyne, og fremhevet skinnben. Her er bildene fra igår, med en film fra visningen.

 


 

 


 


 

 

 


Sultne modeller:)

Vakre Sara Nicole i en rød flanellkjole

To flotte modeller:)

Backstage

Her er en film fra visningen. Hva syns dere?Hårmodell for Schwarzkopf

I morgen skal jeg gå catwalk for Schwarzkopf på Stratos. Det tror jeg kommer til å bli veldig gøy. De skal da lage en veldig kul oppsetting på håret mitt. Dette blir et litt annerledes oppdrag enn jeg er vant med. For jeg pleier som regel å gå smilende på en scene, mens her er det håret som er i fokus. Jeg kommer nok til å legge ut bilder av showet, så da får dere se mere av hvordan kvelden var. 

de små tingene som får en jente til å føle seg perfekt :D

I dag har jeg fikset neglene mine hos herlige Evelyn Cook. Hun er utrolig dyktig og legger negler på blant annet Alexandra Joner og Sara Nicole (Miss Universe Norway 2012). Jeg valgte den "klassiske" looken, siden jeg skal gå catwalk for Desigual imorgen, og trenger derfor en ren stil. Er så fornøyd med neglene! Kanskje jeg prøver en annen look neste gang, time will show:) Hvis dere vil se flere av Evelyn´s design kan dere gå inn HER for å se. Det er mye moro man kan gjøre med negler:DNår det ikke fotograferes, nyter vi ferien!


Bildene fra shooten med Edmond yang

Som jeg tidligere nevnte var jeg på fotoshoot med Edmond Yang. En litt annerledes shoot en vanlig, men utrolig morsomt! Make-up tok Linda Marie seg av, mens Ina Moor Mikalsen stod for hår. Her er noen av bildene:

love my new lashes

Jeg har fått flere forespørsler fra jenter som har villet sponse meg med vipper. Jeg har dessverre måttet takke nei, fordi jeg er så fornøyd med hun jeg allerede går til. Ursula Tereping har lagt vippene mine i over ett år nå, og jeg er så utrolig fornøyd med den jobben hun gjør! Ville ikke byttet henne bort for alt i verden, my life saver!:D Men det er ikke tilfeldig at hun er så flink. Hun har mange års erfaring med vippe-extention fra Estland, og driver sin egen salong der nede. Men Norge har blitt så heldig fordi hun kommer hit med kunnskapen sin annenhver uke. HER kan du kontakte henne og bestille time, og HER kan dere se alle før og etterbilder hun har gjort. De holder til i Rosenkrantzgate 10 (4.etgs.) som er en sidegate på Karl Johan. De var her nå i helgen, så neste gang de kommer er 25-27 oktober. 

Pris:

 • Første gang 1000,-
 • Etter 2-5 uker 500,-
 • Etter 6 uker 750,-

 

Altså, MYE billigere enn andre salonger! Med mye bedre kvalitet. Jeg anbefaler alle å dra dit. Som dere ser på "før" bildet, har jeg mange vipper igjen etter 4 uker. Og det sier sitt!

 

 

FØR                                                                                                                        ETTER 

Vel. Hva syns dere om resultatet? Jeg har lagd to stener på hver side.

En som er vanlig blank krystall og den andre er en blå swarovski krystall. 
Flere backstage bilder fra shooten

Her blir jeg sminken av Linda Marie, og stylet på håret av Ina Moor Mikalsen. Veldig dyktige og utrolig snille er de også! Elsker å jobbe med de!
Fotoshoot med Edmond Yang

I går var jeg på shoot med Edmond Yang. Han er en utrolig dyktig fotograf som har tatt uttallige flotte bilder av både kjendiser og andre mennesker. Ina Moor Mikalsen stod for hår, og Linda Marie stod for make-up. Når man jobber med et så godt team, er det så enkelt å ha dere moro, og da går shooten mye bedre. Både jeg og Edmond var utrolig lei av å bare shoote misse-bilder, så vi bestemte oss for å gjøre noe "litt" annerledes. Temaet var 70/80 tallet, så gleder meg veldig til å se resultatet fra dagen. Her er noen av backstage bildene:

Bildet er stjålet fra Ina Moor Mikalsen:)

::::

 

Møte med Kim-Daniel

I dag har jeg vært på møte med Kim-Daniel. Gud, for en herlig gutt. Helt seg selv, og genuint snill. Han har mye erfaring med bransjen, og kom med en mange gode råd jeg skal ta nytte av. Jeg må nok sette meg ned å tenke på en del av det vi har snakket om i dag. Men det var utrolig lærerikt. Tusen takk, Kim-Daniel, som tok deg tid til meg. Jeg vet du har mye å tenke på med Skal Vi Danse, og jeg ønsker deg masse lykke til videre i konkurransen. Vi får krysse fingrene for at du vinner:D 

 
Klar for fotoshoot i Kroatia

16. oktober drar jeg ned til Kroatia for å ha en fotoshoot. Jeg gleder meg utrolig mye, for det er så mye mer man kan gjøre av bilder i et varmere strøk. Vi skal også dra på en øy som er ett stykke unna selve byen, og da må vi bo på en yacht. Vi vet ikke helt hva vi rekker av location, men vi har tenkt oss både beach-look, yacht-bilder, grotter og fossefall. Jeg tror dette kommer til å bli helt fantastisk! 

Noen inspirasjonsbilderHvordan få den perfekte rumpa?

Jeg har i alle år vært utrolig fornøyd med med rumpa mi, men i det siste har jeg uheldigvis mistet den. Dette skyldes for lite trening. Jeg har derfor en plan! Dette er et opplegg som alle kan bruke, uansett kropp, alder, treningsopplegg og ernæring. Det er utrolig enkelt, og folk tenker sikkert at det ikke funker, men det gjør det. Jeg har gjort dette før og vet det kommer resultater. Men det tar tid. 

Man må følge opplegget hver dag i ca. 30 dager, med hvile hver 4. dag. Det vanskeligste er å faktisk gidde å gjøre dette hver dag, men selve oppgaven er enkel i seg selv. Slik gjør du det:

Stå forran et speil så du ser deg selv, da kan man enklere se feil, og rette opp i disse. Det eneste du skal gjøre er SQUATS! Uten vekter i det hele tatt. Men dette skal gjøres riktig, og rumpa skal helt ned til gulvet. Du har sikkert hørt uttrykket "ass to the gras". 

 • Bena skal være rett under skuldrebredde eller litt bredere.
 • Se rett fram med strak rygg, mens du sakte bøyer knærne. 
 • Bevegelsene skal gjøres som om du setter deg ned på en stol.
 • Du kan stoppe ved 90 graders vinkel, men for bedre resultat anbefaler jeg å gå hele veien ned.
 • Ikke la helene løfte seg fra bakken
 • Ikke la knærne vende innover. Konsentrer deg om å ha de rett fram.
 • Hold armene rett ut forran deg, mens du utfører øvelsen for å holde balansen. 

Da er det bare å sette i gang! Det skal jeg:) Lykke til! 
Lunsj med Eirik

Hei alle sammen:) Siden jeg er blitt forkjølet, synes jeg det er slitsomt å bare jobbe med skole. Så jeg og Eirik bestemte oss for å ta lunsj på Wayne´s Coffee og bare slappe av litt. Jeg hadde jo masse å fortelle han etter Miss Universe Norway finalen, for han hadde dessverre ikke anledning til å komme og se på. 

Jeg håper virkelig jeg blir frisk snart, for jeg skal på shoot med Edmond Yang på mandag. Da passer det svært lite å ha rød nese, off :( 

 

Det er så kaldt nå, nesten vinter! Så da må Woolrichen på:)
Skolelyse studenter :)

Skole kl. 08.00 på morgenen har vi funnet ut er altfor tidlig for oss, men måtte prøve å følge med forde.  

Skole bra, men hjemme best! Koser oss hos Monica da, selvom vi eeegentlig burde konsentrere oss mer om oppgaven. 
Hvem er Heidi Enany?

Jeg er en 20 år gammel jente som bor i Oslo. Våren 2013 begynte min vei mot modellbransjen, hvor jeg først meldte meg på Brun og Blid. I samme periode fikk jeg en ide om å melde meg på Miss Universe Norway, siden dette alltid har vært en barndomsdrøm. Jeg begynte med så og si ingen erfaring, men dette fikk jeg løpende på veien. Med mye show-walk kurs og fotografering ble jeg mer og mer trygg på meg selv og det begynte å bli skikkelig gøy. Jeg fikk møte mange viktige og kjente personen jeg lærte meg å bli glad i, men eventyret skulle ikke slutte her. Jeg kom til finalen i både Brun og Blid og Miss Universe Norway. Dessverre fikk jeg ingen plassering i Brun og Blid, men det gjorde meg ingen ting, for det var ikke dette jeg brant for. Hjertet mitt lå i en annen konkurranse. Etter mye arbied var jeg klar for finalen, og jeg kom til og med på andre plass, og ble 1st runner up. Jeg er overlykkelig over tittelen, og jeg gleder meg til å representere Norge i utlandet.

Foto: Dag Olav Nymoen

Dress by: Emperia, Niyan Omer
Årets blogger på Miss Universe Norway sine sider :)

 Velkommen til min nye blogg!

Hei alle sammen. Nå har jeg blogget en del på Miss Universe Norway sine sider. Men nå er finalen over, så jeg tenker å fortsette bloggingen her. Følg med videre:)

 Foto: Dag Olav Nymoen


21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

 • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits