Work out!

Da har jeg endelig begynt å trene for fullt! Jeg skal prøve å trene hvertfall fem ganger i uken, med en litt strikt diett. Min første ordentlige treningsøkt startet på onsdag, og jeg har trent hver dag siden det, med unntak av fredagen. Jeg må si jeg er støl i hele kroppen, men det er kanskje ikke så rart etter 10 treningsfrie måneder. 

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker å trene. Jeg har savnet det så mye! Under svangerskapet slet jeg med så mye plager at det ikke lot seg gjøre å trene, pluss at jeg følte meg så tung og andpusten hele tiden. Men nå som den tiden er forbi vil det bli en helt ny treningshverdag fremover:) 

 

Frokosten min idag bestod av 60 gram havregryn, 30 gram bærblanding (frosne som jeg tinte i microen), 3 kokte eggehviter (uten blommen) og 2 dl biola. Kjempe bra og energirik mat før trening. 

 

Jeg elsker mine nye klær fra Babalu. Jeg føler meg så fresh i det fargerike tøyet! Det kommer flere updates av mer treningstøy:) Do you Babalu? I know i do:)

På lørdag var det en stor sportsfestival i Fredrikstad med både fitnesskonkurranser og moteshow. Der var blant annet Babalu med sin nye kolleksjon som jeg og mange andre jenter viste frem på scenen. Gud som jeg har savnet å gå catwalk! Så det var veldig deilig "å hoppe opp på hesten" igjen og vite at jeg fremdeles kan stå modell selvom jeg har blitt mamma. Jo tidligere, jo bedre tenker jeg da:) 

 

Vi alle har litt Babalu i oss! 

 

 Hvis du liker Babalu sine klær og ønsker å kjøpe deg undertøy, badetøy eller ett treningsett, så kan du enten kontakte meg på mail; Heidi.enany@hotmail.com, eller gå direkte inn HER!


 

Dere kan se filmen av catwalk-showet HER :)

Lei av agurkblogger!

Jeg vet jeg sikkert vil få en del kritikk for dette innlegget. Men ærlig talt, er det ikke fler som er lei av å lese det samme på flere blogger bare at bloggnavnet er forskjellig?Jeg snakker nå om de bloggene som ikke har eller gir noen mening; "God morgen, idag tok jeg meg en deeeeilig kopp te (bilde av tekoppen), hva skal du idag?" eller "Dagens outfit (bilde av samme klær som alle andre går med, eller gikk med for en stund siden)".

De bloggene som er altfor inspirert av de vanlige kjedelige bloggene, som også vil opp og frem på den "kjente" blogglisten. Altså, alle liker å lese om forskjellige ting, så om du er en av de som liker å lese om tedrikking og kaffébesøk, så kjør på. Men for meg er det viktig med innhold. Noe som gir mening å lese om. Så selvom det finnes tusenvis av sminke- og moteblogger gir disse hvertfall et meningsfullt innhold med tips til leserne. Forskjellige bilder gir ulike uttrykk og inspirasjonsmønstre, så der føler jeg det er greit at flere er like. 

Vi har Rosabloggerne som skriver om hår, sminke, dagens outfit, restylane, silikon og som er kjente for sine "Hello bloggen" videoinnlegg osv. som mulig inspirerer, men som hvertfall fanger lesernes oppmerksomhet

Så har man Matbloggerne som er superdyktige på mat, hvor man både ser på bildene og i teksten at de bare kryr av glede og klør i hendene etter å dele sine oppskrifter med oss.

 Videre er det Treningsbloggerne som har blitt mer populært i det siste, spesielt med 2014-trenden "fit is the new skinny". På disse bloggene får man både inspirasjon av deres flotte kropper og sunne kosthold, men man får også en slags veiledning til hvordan man kan gjøre det selv. Hvem vil vel ikke ha en gratis personlig trener med kostholdstips rett i lomma?

Deretter har vi de kjente Mammabloggerne. Disse var veldig ut før, og kun de som var i samme båt leste innleggene. Men i den serere tid har den slags blogginnlegg vekket interessen hos fler enn bare småbarnsforeldre.  

Det finnes utallige temaer det går ann å blogge om. Det som er så fint med det er at hver og en av dem har sin målgruppe og sine faste lesere. Alle liker ikke alt, og da er det fint å finne forskjellige blogger med temaer som interesserer hver enkelt. Det dissse bloggene har til felles er at de alle har et innhold med mening, tekst det går ann å lese og bli inspirert av. Det er her jeg føler at kaffébloggene faller ut. 

Som mine faste lesere vet, skriver jeg om mitt liv, hva det måtte bringe med seg. Det innebærer oppturer, nedturer, sminke, fotoshoots, graviditeten, mammarollen og generelt det jeg gjør til daglig. Dette gjør jeg mest fordi jeg liker å kunne gå tilbake å se på tidligere blogginnlegg som en slags dagbok. Så selvom jeg kan skrive om kjedelige hendelser er det hvertfall et innhold med mening. Det er noe jeg kan se tilbake på og mimre ved. Men ett kaffébesøk er ikke noe jeg virkelig vil slå opp for å se tilbake på. Selvfølgelig er det greit med slike meningsløse innlegg i ny og ne, men om hele bloggen din dreier seg om slike overfladiske temaer, mener jeg det er på tide å finne på noe annet å gjøre enn å blogge. 

You´re the cutestIngen kan få meg til å smile mer enn du! 

Det er så mosomt å se Olivia utvikle seg og bli mer og mer "menneske" med personlighet. Det å se henne følge blikket etter fingrene mine, eller flytte på hodet etter lyder er helt herlig. Eller når hun ler i søvne! Bare jeg tenker på det setter det et smil på ansiktet mitt:D 

Bella er så flink med Olivia:D 
Sopptur

På søndag bestemte vi oss for å ta oss en tur ut i skogen for å plukke sopp. Turer i skogen er så deilig når man bor i byen, da føles luften så frisk og deilig. Dimitrij har lenge ønsket å plukke sopp, så da passet det veldig bra å kombinere tur i skogen samtidig som man kan se etter sopp. 

 

Sjekk denne fine steinsoppen! Mens andre gikk rundt med poser fulle av sopp var dette den eneste vi fant:/

 

Bjørnen er klar for skogen:D 

Babyshoot av Olivia


Min skatt! Min herlige skatt. Ser hun ikke ut som en ekte engel? Så fredfull, så uskyldig, så ren og pen. Gud som jeg elsker dette mirakelet! 

 

 Bare litt over en uke etter Olivia ble født var vi på nyfødtshoot hos en av de dyktigste fotografene jeg vet om; Natalia Pipkina. Du kan gå inn HER for å se flere av bildene hennes. 

Jeg er superfornøyd med bildene! Det er jo så koselig å ha slike bilder på veggen, også tror jeg Olivia får glede av de når hun blir eldre. 
Vektnedgang etter fødsel

Jeg har fått et inntrykk av at den nye trenden er å komme seg raskest mulig tilbake i form etter en fødsel, og bilder av nybakte mammaer i lite klær florerer på nett i hytt og pine. Nå må vi ikke glemme at man faktisk går rundt i ni måneder med et barn i magen, og at det derfor blir vanskeligere å opprettholde et likt aktivitetsnivå man hadde før graviditeten. Jeg følte selv presset og lysten på å se ut akkurat slik jeg så ut før jeg ble gravid. Jeg kjente jeg fikk dårlig tid dagen etter fødselen da livmoren FREMDELES ikke hadde gått helt tilbake og magen ikke var helt som før (galskap!). 

Men når sant skal sies så har jeg vært veldig heldig. Selv om jeg spiste mye, både sunt og usunt (da snakker jeg MYE) så la jeg ikke på meg så mye fett under graviditeten. Det var mest væske og blod som gjorde så jeg så større ut. Jeg gikk totalt opp 9 kg i svangerskapet, men mistet 11 kg bare en uke etter Olivia hadde kommet til verden. 

Jeg er ikke så fokusert på vekten, og har egentlig aldri vært det. For meg er det viktigere å ha en fast og fin kropp. For øyeblikket er jeg nokså utrent, og kommer mest sannsynlig til å gå masse opp i vekt når treningen starter for fullt, noe jeg gleder meg masse til. Foreløpig kan jeg bare ta noen få øvelser, gå turer og konsentrere meg om kostholdet. 

Hvor mye gikk du opp/ned i vekt før og etter graviditeten? 

Jeg kan vel like så greit slenge meg på trenden å vise hvordan jeg ser ut, jeg som alle andre:) 

Dette var litt av et selvmotsigende blogginnlegg. Men poenget mitt er bare at folk er forskjellige. Noen bruker kjempe kort tid, andre ikke. Og begge deler er helt greit! Men om man vil ha tilbake kroppen man hadde, så er det kjempe viktig å begynne å trene når man føler seg klar for det. Det er så kjempe lett å bli komfortabel med å ikke trene, og da blir det enda vanskeligere å starte. 

21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits