Gravidshoot med Karl Lindqvist

På søndag for en uke siden var jeg 36 + 1 uke på vei. Det var derfor best vi satte i gang med en gravidshoot før det rett og slett ble for sent. Jeg har aldri stilt opp på en slik shoot før, så dette var noe nytt. Men jeg hadde mange ideer og vi fikk prøvd ut det meste. Gøy var det i hvertfall, og utrolig koselig å ha slike bilder i et album så lille prinsessen får se når hun blir eldre. Nedenfor ser dere noen av bildene, men disse er ikke redigert i det hele tatt (bortsett fra sort/hvitt bildet).

 

Bildene er tatt på Sognsvann, ett perfekt sted for idyll og stemning. Hvis dere vil se flere av bildene til Karl Lindqvist kan dere gå inn HER .Gravid uke 36, Foto Karl Lindqvist, Sognsvann

Snart mamma - kalde føtter

Jeg kan vel trygt si at jeg har vært babysyk i mange år nå. Det startet da jeg var altfor ung til å i det hele tatt tenke på det, og frem til den dagen jeg satt med en positiv tissepinne i hånden.  Jeg og Dimitrij hadde snakket om det en stund, og begge ville veldig gjerne ha barn. I fjor sommer kom vi frem til at det var best at jeg ble ferdig med studiene før vi tok på oss foreldrerollen. Sjokket, overraskelsen og lykken var stor da vi fant ut at jeg var gravid. Og som dere sikkert skjønner da, var dette ikke planlagt. 

Det å være gravid var ikke som jeg hadde trodd eller sett for meg i det hele tatt. Før jeg ble gravid; Jeg husker det vridde seg i magen min av missunnelse hver gang jeg så gravide kvinner i flotte blomsterkjoler som så på babyklær, og jeg dagdrømte ofte om hvordan det var. Jeg skulle kjøpe de fineste klær, gå med ettersittende kjoler så alle så at jeg var gravid, jeg skulle vagge rundt som en pingvin og jeg skulle bære magen med stolthet. 

Vel for meg var tiden før de tre første månedene hadde gått et stressmoment. Jeg bekymret meg over om alt man kan bekymre seg for. Jeg var redd for å gå for fort, sette meg ned for brått og redd for stort sett det meste. Jeg slapp heldigvis kvlamen de fleste får. Jeg dro på veldig mange ultralyder bare for å være på den sikre siden. På 12 ukers dagen var jeg overlykkelig over at alt var bra, og jeg gledet meg til å få vite kjønnet så jeg kunne handle. Jeg fant for ut at svangerskapet mitt ikke skulle være så lett, da jeg fikk en nerve i klem ved lysken som skulle gjøre dagene mine uutholdelige. Denne smerten gjorde så fokuset mitt ble lagt på å holde ut, mer enn å faktisk sette meg ned å tenke etter at jeg skal bli mor. 

 

ALT ER KLART!

Alt til lille prinsessen var klart for en stund siden, så da smertene i benet løsnet opp kunne jeg endelig slappe av og bare vente. Det var da ting gikk opp for meg. Om ikke lenge sitter jeg der med en bitteliten baby, helt forsvarsløs og uskyldig. Så liten at man er redd for at den minste bevegelse skal være farlig. Alt hun har her i verden er meg og Dimitrij, og det blir vår oppgave å passe på at hun får det hun trenger. Om ikke lenge sitter jeg med verdens største ansvar i mine hender. Helt uerfaren, helt uviten og helt fersk. Er jeg klar? Man kan vel aldri være helt klar. Men nå blir det som å hoppe fra timeteren og i luften spørre seg selv om man er klar for å treffe vannet. Det er ikke så veldig mye man kan få gjort annet enn å bare fortsette å falle til huden møter vannoverflaten, og snart må jeg holde pusten til jeg endelig kan svømme opp igjen for å få luft. Det er først når man tar sine første svømmetak med hodet over vann at man får dreisen på det, og at ting ikke er like skummelt lenger. 

 

JEG KAN IKKE VENTE MED Å SE DEG! 

For ikke mange dagene siden satt jeg å tenkte. Jeg fikk tårer i øynene. Jeg gleder meg! Alt av frykt jeg tidligere hadde hatt ble omgjort til lykke over at jeg snart skal få se henne. Snart skal blandingen av meg og Dimitrij ligge i mine armer. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at hun skal få det hun trenger, vokse opp i rolige og harmoniske omgivelser, og at hun skal bli lykkelig og glad. Jeg vet at vi kommer til å klare dette, Dimitrij og jeg. Vi har så mye kjærlighet å gi, og vi er klare!  

 

Hvem tror du vinner? Tyskland - ArgentinaÅ herregud for en kamp! Jeg tror nesten at jeg kommer til å føde av å se videre. Haha. Vi har jo selvfølgelig tippet 1000,- på Tyskland til fulltid :( Så der tapte vi penger. Men jeg har fremdeles troen! Hvem tror du vinner? 
35 uker og grilling med familien

I går hadde jeg besøk fra mamma og mine to søstre, så da ble det grilling av deilig laks i hagen med en god salat ved siden av. Varmen gjør meg ganske så sliten, så når det er full sol og på det varmeste klarer jeg faktisk ikke være ute. Det er synd, men sånn er det å være høygravid på sommeren. Men jeg klager ikke over været altså! Elsker kveldinga, og derfor tok vi grillingen på kvelden så det var deilig temperatur:)

 


 

 

 

35 uker

 

Ingenting er som å være med familien:)

 

Sisterlove<3 
A little trip to heaven!

I år har det vært mye fokus på meg og babien, så jeg bestemte meg for å ikke ha noen feiring. Men siden Dimitrij var på PT kurs hele den dagen og ikke kunne ta seg fri, spurte jeg mamma om hun ville komme over for å holde meg med selskap. Vel, dagen ble ganske annerledes enn jeg hadde forutsett. Mamma overrasket med med hele familien, gaver og kaker, og så fikk jeg besøk av tre gode venniner i tillegg. Så da ble det en liten feiring allikevel. Men koselig var det!:D 

 

Da mamma var på Mallorca fant hun denne herligheten, og tenkte på meg med en gang. Håndlagt stråveske med en mindre versjon inni. Jeg ser for meg lille prinsessa og meg vandre bortover i like vesker. Hvor nydelig blir ikke det? Sist gang jeg forelsket meg i en stråveske kjøpte jeg den til mamma og ikke meg selv, og angret litt på det. Men nå har vi kjøpt til hverandre, og det er jo så koselig! 


 

Denne vesken er nok ikke like håndlagd som stråvesken, hihi. Men denne er en gave jeg aldri trodde jeg noensinne skulle få. Dimitrij har virkelig satt inn støtet for å gjøre meg glad! Og glad klarte han virkelig å gjøre meg. Men når sant skal sier er dette også en gravid/fødegave, siden jeg har båret datteren vår i snart 9 mnd. Han kunne virkelig ikke truffet bedre på gaveønske! Har ikke jeg verdens herligste kjæreste?

 


Lejla, Kimo og Victoria klarte med hjelp av Dimitrj å kjøpe akkurat de brillene jeg hadde ønsket meg i lang tid // Ray Ban Clubmaster i leopard mønster. Jeg elsker de! :D

Mehran tok meg med på litt tidlig middag før familien kom på besøk og overrasket meg med disse flotte gavene. En herlig Gant klokke med en remse ekte diamanter, utrolig lekker og veldig meg. I tillegg fikk jeg en parfyme fra Burberry. Personlig syns jeg det er veldig skummelt å kjøpe parfyme til andre, spesielt hvis de ikke har brukt den før, i tilfelle det ikke faller i smak. Men denne luktet supergodt, og har allerede brukt den en del:D 

 

Tante har virkelig kjørt hardt på når det kommer til baby-shopping. Se så mye fint jeg fikk av henne! 

Leken til venstre har masse forskjellige stoffer i seg, så den lager ulike lyder når man tar på den. Leken/bamsen til høyre har en snor nederst, så når man trekker i den lager den en nydelig melodi :)

 

På Baby-Showeren fikk jeg de nusselige små skoene til lille jenta mi. Og som en oppfølger fikk jeg de i litt større størrelse til meg av Nora og Monica. Så herlige farger <3Jeg fikk masse annet fint av både venniner og familie, men det kan jeg oppdatere dere med siden. Jeg er ihvertfall superfornøyd med alle gavene jeg fikk. Alt er av høy kvalitet og ikke en ting var noe jeg ikke ønsket meg. 

Bursdagsbarnet :D

Jeg har virkelig alt jeg kunne ønsket meg, og mer enn det! Føler meg så heldig som har funnet drømmemannen i mitt liv, som skal bli pappaen til barnet mitt. Han fyller livet mitt med mening, lykke, kjærlighet og glede. Jeg kan faktisk ikke se for meg ett liv uten han. For han er hele livet mitt! Tusen takk for at du er du. Du er den beste gaven jeg kunne fått idag! Men Louis veska gjør ikke dagen noe mindre fantastisk! :D

Jeg har også en fantastisk familie som alltid støtter meg og som alltid er der for meg uansett hva, som jeg ikke kunne vært mer glad i og stolt av. Men jeg har også de beste vennene i verden. Jeg er omringet av herlige mennesker som løfter meg opp hver dag, og som får dagene mine til å lyse. Jeg har verdens nydeligste lille hund som jeg elsker av hele mitt hjerte, og jeg venter den største gaven et menneske kan få, nemlig lille jenta vår. 

Poenget mitt er at jeg har alt jeg trenger hver dag, og trenger ingen bursdag for å ha en strålende dag. Jeg trenger ikke bursdag for å få herlige gaver, for de beste gavene er menneskene rundt meg. Men når det er sagt, så må jeg skryte litt av gavene jeg har fått av min bedre halvdel! Han vet å gjøre en jente glad! :D 


Morgengave som jeg har ønsket meg:D Når jeg begynner på skolen igjen er det så kjekt å ha denne lille dingsen for å gjøre morgenen litt enklere:)

Jeg mistet min forrige, og har ikke fått kjøpt meg ny. Så denne har vært sårt savnet, og veldig etterlengtet.

Og selvfølgelig må jo bursdagsbarnet vinne litt også da!:D Så nå gleder jeg meg bare til resten av dagen med familie og venner! Tviler ikke på at denne bursdagen blir fantastisk:D 

BabyShower, Film og Gaver :)Filmen av min perfekte BabyShower:) Enjoy! 

Filmet av Victoria Enany, og redigert av Kimo Enany
Gave fra Lejla og Sihana - En praktisk steamer som desinfiserer tåteflasker og lignende. Denne kommer jeg til å bruke masse!

Bleiekake i to forskjellige størrelser fra Lejla og Sihana :D 

 

Bleiekake fra Marie Michaelsen og Marte Josten - Kreativt og praktisk med babyteppe, babyolje og våtservietter :D

 

Gave fra Monica og Nora - Et nydelig skjørt og et par nusselige sko <3

 

Gave fra Silje - Et fantastisk vognteppe som Silje har heklet selv! Tenk, hver av firkantene tok en halvtime.

Det er 88 firkanter = 44 timer!! Love you, Silje!<3

 

Gave fra Charlotte - 2 nydelige bodyer, og en onepiece i deilig stoff ♥

Og jeg som elsker blondekrager!:D

 

Gave fra Lilav - En nydelig kjole med lommer på sidene, med flotte detaljer i blonder + sinksalve som kommer godt med! 

 

Gave fra Marte Willumstad - Et par herlige tøfler som søsteren til Marte har heklet til meg, og en nydelig leke/sutteklut som 

gullet mitt kommer til å elske<3 

Se så nydelige tøfler!! Dåner:)

 

Gave fra Thea og Celine - En super nydelig barnekopp, og to søte leker som kan henge over vognen så snuppa har noe å se på:)

 

Gave fra Manuela - En vakker kjole fra Italia, med blomsterdetaljer og en lite sløyfe i silke<3 Har du sett noe å nydelig?

 

Hilsner fra jentene til prinsessa mi, så hun har noe å lese på når hun blir eldre :D
21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits