Baby-Shower :D

I dag har vært en utrolig dag! De beste jentene hadde ordnet en helt uforglemmelig Baby-Shower til meg og lille prinsessen:D Jeg hadde ingen anelese om hva som var meg i vente da jeg skulle til Nora for å "se på film". Overraskelsen var så overveldende og rørende at tårene strømmet på. Jeg kunne virkelig ikke drømt om en mer perfekt overraskelse enn denne. Det de jentene har stelt i stand for meg er helt ubeskrivelig! 

Tusen takk til alle som har stått på, holdt det hemmelig og gjort dagen uforglemmelig. En stor takk til alle som har hatt en finger med i spillet, men som ikke kunne være til stedet. Og ikke minst tusen takk for alle gavene! Jeg er så glad i dere alle <3

 

 

En smakebit av leiligheten

Stua er ikke helt ferdig enda. Men det begynner å ligne på noe:) Er veldig fornøyd med hvordan det ser ut hittil hvertfall. Lyst og fint, med noen brune kontraster. 

Bildene ble dessverre litt gule. Men dere kommer til å se hvordan det egentlig ser ut senere.

Elsker disse putene fra Kid! 

Over spisestuen ønsker jeg meg en stor lysekrone :)A Piece Of Heaven

Da har jeg endelig fått somlet meg til å ta bilder av den vidunderlige vognen vår lille prinsesse skal trilles rundt i. Det var faktisk Dimitrij som viste meg den, og jeg falt helt pladask for den.

Merke: Emmaljunga

Modell: Mondial Duo Combi 2014

Farge: Leatherette White 

Vi kjøpte den på Gerd T. Martinsen i Drammen. Selv om den er utrolig dyr, så er den kåret til en av de beste vognene på markede. Både på grunn av dens store plass til babien, og fordi den har veldig god kvalitet og stabilitet. Den er også svært enkel å trille rundt. Det eneste som kan være et minus er at den er litt stor å ta inn og ut av bil, men dette gjelder ikke meg siden jeg bor i Oslo og bruker kollektiv :) 

Den er ikke blå på innsiden, men ble visst sånn farge på bildet. 
Date-dag :D

I dag har jeg og kjekkasen min hatt en liten date-dag. Vi begynte med en tidlig kino og så filmen "The fault in our stars" som er en av de fineste filmene jeg har sett. Her er det virkelig gråtegaranti. Alt er realistisk, tragisk, romantisk og trist. Men selv om vi gikk ut tårevåte er det virkelig en film jeg vil anbefale alle å se. 

Etter filmen dro vi hjem for å ha litt kvalitetstid med Bella, siden vi sjeldent får vært sammen alle tre. Og til slutt dro vi ut for å spise. Det er rart hvordan man havner i en rutine og glemmer å ta seg tid til hverandre på denne måten. Dimitrij er virkelig den beste mannen jeg noen gang kunne drømme om. Jeg er virkelig verdens heldigste, og jeg gleder meg til framtiden<3 
Gratis Babypakke

Som helt uerfaren mum-to-be syns jeg det er litt vanskelig med hva slags produkter man skal ha til lille babyen. Jeg aaaner ikke hva som er bra, og hva som er dårlig, hva som er nødvendig og hva som er unødvendig. Samtidig er det vanskelig å velge mellom de ulike produktene. 

Derfor er det helt fantastisk at det finnes ordninger, eller såkalte babypakker/prøvepakker som er fulle av produkter man kan prøve ut. På den måten slipper man å bruke penger på produkter som ikke funker for en, og heller kjøpe mer av det man liker. Man får muligehten til å prøve ut samme produkt av ulike leverandører så man blir mer trygg på hva som passer deg. 

Det du må gjøre for å få slike goodiebags er rett og slett bare å søke på google etter "gratis babypakker". Da kommer det opp mange forskjellige tilbud. Her må du registrere deg, og fylle ut når terminen din er. Dette er fordi mange av leverandørene krever at du er minst 3 mnd unna termin for å kunne motta pakken. Etter du har registrert deg får du en mail du må vise i de nevnte butikkene hvor du også henter den.

Jeg valgte:

♥ Rimi

♥ Apotek

 ♥ Vitus Apotek

♥ Libero fra Kiwi


 

LIBERO FRA KIWI

Denne pakken hadde mye fornuftig

Blant annet:

♥ Bind

♥ Bleier 

♥ Babyolje

♥ Våtservietter

 


 

APOTEK 1

Denne pakken hadde utrolig mye fint, men litt små pakker. Det gjør det fint som produktsprøver, men da må man absolutt kjøpe påfyll av det man liker. 

Inneholdt blant annet:

Bind

♥ smokker

♥ Tåteflaske

♥ Våtservietter

♥ Småprodukter


 

VITUS APOTEK

Denne pakken hadde veldig lite, men også noe til far! 

Inneholdt blant annet:

♥ Ansiktskrem til far

♥ Engangskluter

♥ Tåteflaske

♥Smokk

 

Pakken fra Rimi har ikke kommet enda, så den gleder jeg meg til! Jeg anbefaler alle gravide som nærmer seg termin om å registrere seg å få disse pakkene. De er gull verdt for nye uerfarene foreldre. Løp å hent! Det er så mye spennende i pakkene, og finnes også flere pakker med annet. 

Snart ferdig?

Nå er det ikke lenge igjen, og leiligheten begynner å komme på plass. Jeg gleder meg til å kunne vise dere hvor fint det har blitt. Jeg føler at man må ha ting på plass til sitt eget tilfredstillende nivå for å være mentalt klar før en baby skal komme. Er man fornøyd med å ha ting slik det var før så er supert. Men jeg har irritert meg over mye uferdig i heimen som jeg lenge har lengtet etter å ha ferdig. Hadde det ikke vært for at den lille er på vei, så hadde jeg nok ikke kommet like langt i prosessen. Men som sagt skal det bli godt å få ting i orden før henne kommer, og jeg kan ikke vente med å vise dere leiligheten! Det blir så fint:D 

UKE 31 + 5
Sommer og sol

Det er så deilig at sommeren virkelig smiler til oss med høye grader og blå himmel. I dag har vi kost oss på stranden på Fornebu. Selvom det er et stykke å gå dit fra parkeringsplassen, er det verdt det. Deilig gress, stor plass, nye doer, kiosk og alt man trenger. Ble litt solbrent i dag, så får være litt forsiktig med sola imorgen #solkrem :) 
Barnerommet

I det siste har jeg hatt baby på hjernen, noe som folk kaller "å bygge rede" før babien kommer. Alt har handlet om å få i stand barnerommet. Kanskje ikke så rart, tenker du som leser, siden det bare er to månender til hun skal komme. Men for meg har det ikke vært virkelig før nå i det siste. Det er ikke så lite som skal gjøres heller, tvert imot. En liten ny skapning fortjener at alt er nytt, rent og pent rundt seg. Vi er ikke helt ferdig med smådetaljer, men det viktigste er på plass :D 

WORK IN PROGRESS

Flinke pappa-to-be maler veggene så de er fine og hvite til lille kommer:)

 


 

 

Vips, så var ting på plass! Neida, så raskt gikk det ikke akkurat. 

Alt av møbler er kjøpt på IKEA bortsett fra den herlige kommoden som er kjøpt på BabyShop. Vi tenkte også å ha navnet på lille

prinsessen i rosa bokstaver på veggen rett frem i en bue. Det kommer mer rosa på rommet etterhvert:)

 

 

 


 

Mamma og pappa skal alltid våke over deg! 

Herlige vuggen er kjøpt på BabyShop. Lille jenta vår må jo sove nærme oss på natten, hvertfall i begynnelsen. 


Oppdatering

But first, let me take a selfie :D

 

 


 

 

Hei alle lesere! Den siste måneden har jeg ikke fått blogget, men jeg har masse å fortelle. Siden sist har det bare gått oppover, og jeg ble endelig hørt! Pillene jeg fikk fra fødselslegen har hjulpet. De har ikke gjort en slutt på smerten, men de lindrer litt samtidig som at de gjør meg søvnig så jeg får sovet. For de av dere som kanskje sitter med samme problem, og som lurer på hva det egentlig er og hva som hjelper, så heter tilstanden Meralgia Paresthetica. Dette er en nervetilstand hvor en hudnerve er i klem ved lysken og kan føre til sterke smerter på overside av lår, som det i mitt tilfelle har gjort. Dette kan komme av for trange klær, overvekt eller rett og slett graviditet. Det som har hjulpet meg er Neurontin, en smertestillende tablett man helst ikke skal ta under svangerksapet, men dette må veies opp mot om det er best for barnet at mor får i seg søvn eller å la være å ta pillen å gå våken i flere uker. 

 

UKE 29 + 6

Bikini fra BABALU :D

 

Jeg er endelig ferdig med eksamen, og kan derfor fokusere på meg selv, forberedelser til vår lille prinsesse kommer, og selvfølgelig blogge litt mer:D Jeg har allerede kommer ganske godt i gang med barnerommet, og oppdateringer på stua er i full gang. Jeg gleder meg sånn til å kunne vise dere det. Men vil helst være helt ferdig. 

Man ser ikke magen så godt forfra

Men fra siden popper den frem :D 
21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits