3D ultralyd :D

Da vi var i Russland hadde jeg utrolig lyst til å ta 3D-bilder og 4D-film siden det er veldig mye billigere der enn i Norge. Jeg vet at jeg kanskje burde ventet til jeg var i uke 26. Men jeg syntes bildene ble veldig bra til å bare være i uke 23 + 3 da jeg tok de. Se så utrolig søt hun er! Jeg må innrømme at det falt en liten tåre da jeg så dette bildet på skjermen. DER er jenta mi! Det er en liten baby der inne! Det ble mye mer virkelig da jeg fikk sett det i 3D. Jeg gleder meg sånn til å se henne i virkeligheten. Det kommer til å bli helt uvirkelig! Lille jenta vår viser oss "tommel opp"

 

 


 

UKE 24 


Et lite Russland-besøk:)
Hei alle lesere:) Den siste uken har jeg ikke fått blogget noe fordi jeg har vært bortreist. Jeg og Dimitrij var nemlig i Russland hvor vi bodde på en gård uten nett. Der fikk Dimitrij møtt gamle kjente og vi fikk se den flotte byen St. Petersburg. Infrastrukturen var noe for seg selv. Jeg kan vel med hånden på hjertet si at jeg aldri har sett noe lignende. Ekte gullbelagte kirker overalt som var større enn du kan tenke deg, og t-banestasjonene var helt utrolige. Der nede under bakken så det ut som et palass, med søyler i gangene, dekorerte tak og krigsmarkeringer overalt. 

 

Eksempel på t-banestasjoner i St. Petersburg! Sykt!

 

Kirken var så stor at jeg ikke fikk med meg hele på bildet. Da måtte jeg ha gått laaangt bakover.
Svangerskapskontroll, uke 22

I dag har jeg vært på min aller første svangerskapskontroll. Denne kontrollen skal være for gravide mellom uke 22 og 24. Jeg er i dag i uke 22 + 2, så min neste kontroll er 13. mai om 4 uker.

Som nevnt tidligere har jeg fått fødeplass på ABC fødeavdeling, som gjør at jeg får all oppfølging der så jeg blir godt kjent med jordmødrene og stedet før fødsel. Siden det var førstegangskontroll fikk jeg én time til informasjon, spørsmål, kontroll, veiledning, og omvisning rundt i lokalet. Alt var i skjønneste orden, og magen min har riktige mål så det tyder på at jeg har en sunn og frisk unge!:D 

ABC holder til på Ullevål Hotell i 3. etg. Der har de kontrollrom, føderom og hotellrom i samme etasje. Føderommet var kjempestort med en dobbeltseng, et stort badekar og annet utstyr til etter fødsel. Det føltes ikke som et kaldt føderom på et sykehus, men hadde mer et hotellpreg med koselig atmosfære. Hotellrommet var nokså fint med en dobbeltseng så barnefaren også kunne ta seg inn der for en liten sum. Men det er det absolutt verdt! Det er rart å si det, men etter timen i dag kan jeg nesten si at jeg gleder meg til fødsel, så behagelig som det var der. 

Fram til neste kontroll får jeg bare kose meg med sparkene, være i aktivitet og få i meg nok næring så lille har alt hun trenger. 
Dagens outfit

Jeg har egentlig lovet meg selv og aldri legge ut "dagens outfit" innlegg. Men her sitter jeg.. 

Sommeren er på vei, og lyse farger må bli tatt i bruk. Jeg er strålende fornøyd med min nye bluse fra HM og mine nye sko fra Nelly. Syntes dette antrekket passet fint sammen, og føler meg klar for å ta imot sommeren:) 

Endelig "meg selv" igjen!

I dag har jeg vært så heldig å få lov til å prøve den nye vippe-teknikken Volume Lashes, på neglhuset i en sidegate på Karl Johan. Her legger man på opp til syv vipper på hver av dine egne vipper. Disse er så tynne og lette at det ikke skader mer enn vanlige én til én ville gjort. 

Jeg har brukt vippe extensions i rundt to år, og jeg har for første gang gått ca. tre uker uten. Det er trist å si det, men det har føltes som at jeg har vært syk når jeg ikke har hatt det på. Følelsen av å få på vipper er som å bli "seg selv" igjen.

 

FØR


 

Volume Lashes er veldig nytt i Norge, og siden jeg liker å ha ting litt ekstremt ble jeg veldig glad da jeg fikk prøve denne nye teknologien. Jeg er så fornøyd at jeg aldri kommer til å bruke noe annet. Så jeg håper virkelig at Ursula Tereping fortsetter med å gjøre dette i Norge siden det ikke finnes så få flinke vippeteknikkere her. Dere kan gå inn HER for å booke time om det skulle vært interessant. Jeg anbefaler henne hvertfall på det sterkeste! 

ETTER

 

En annen ting er at jeg har sett utrolig mange salonger ta ufattelige priser for dårlig håndtverk, og da kjenner jeg at jeg blir litt sint. Ursula tar en veldig bra pris, og hun vet hva hun holder på med. Dette sier jeg ikke for å få folk til å gå til henne. Men av oppriktighet, og det vil du merke hvis du prøver dette selv. De fleste som går til henne går aldri til noen andre, eller prøver ut andre, men ender opp hos henne.

Negler lagt av Salong Just You - Shellack  

 

50 % Loading

I dag er jeg i uke 21 + 1. Det vil si at jeg er litt over halvveis :) Tiden flyr og magen vokser. Jeg tok på meg en kjole i går og da så man virkelig hvor gravid jeg er, og det er så koselig.

Jeg har slitt en del med bekkenløsning, som også har ført til en bekkenvridning på en virvel nederst i korsryggen, som kiropraktoren så fint forklarte. Dette har gitt meg en permanent lammelse (under svangerskapet) på oversiden av høyre lår, altså hele overflaten på låret. Noen ganger er det som at låret sover, andre ganger føles det glovarmt og andre ganger iskaldt. Men det som gjør vondest er når det føles som at tusen kniver stikker seg gjennom bene mitt. Jeg har på grunn av disse plagene gått litt til kiropraktor, men føler ikke det hjelper, så jeg føler meg egentlig ganske hjelpesløs når det kommer til dette. Innimellom hindrer det meg fra å utføre hverdagslige gjøremål som bare det å gå. 

Lille jenta mi sparker og sparker. Jeg kjenner henne hele tiden, hver dag. I løpet av en dag snur hun på seg (som jeg kjenner) hvertfall 5-10 ganger. Da kan jeg plutselig se at hodet stikker litt ut på siden av magen min, eller nederst på magen. Hun har visstnok veldig stor plass til å svømme å bevege seg rundt, og det merkes at hun utnytter dette til det fulleste. Men det er en stor lettelse å vite at alt er bra med henne. 

Må ha det litt gøy også daaa:) 
Reunion med kremen av Holmestrand!

 

I dag skal jeg møte noen venninner fra Holmestrand! De som gjorde så jeg overlevde i jantelovens by. Det er en stund siden vi alle var samlet, og det kommer til å bli så koselig å se dem alle igjen! Herlig for oss så stråler solen, så vi skal ikke se bort ifra at det blir et lite kafébesøk på Aker Brygge. Selvsagt må lille tulla mi Bella bli med, kan ikke la henne være i inne i slikt vær. 

 


 

Først må jeg bare slenge i meg en kjapp frokost og gjøre noen ærender. Dette blir en herlig dag:D 

22, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits