Vårens store trend

SALONG JUST YOU

I dag har jeg vært så heldig og fått prøvd ut det som visstnok skal bli vårens store trend, nemlig Shellac! Dette er en form for neglelakk bortsett fra at den ikke skaller av, får riper eller ser matt ut på noen som helst måte. Shellacen sitter på i ca. 14 dager og er enkel å fjerne på salongen. Det er også et produkt som er ypperlig å bruke hvis man vil spare til naturlige lange negler, siden det styrker neglen når produktet sitter på. 

 

 

Det er første gang for meg å prøve det, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Jeg liker egentlig veldig lyse duse farger, men siden det nærmer seg sommer tenkte jeg å prøve en litt knæsj farge i Rosa. Hva syns du om resultatet? 
Salongen holder til i Ski i Idrettsveien 2 i gågata. Dette er så nærme toget at det ikke spiller noen rolle om du bor i Oslo eller Vestby, for det tar mest sannsynligvis like lang tid til en eller annen salong der du bor med buss eller trikk uansett. Besøk dems facebook-side HER for mer info:) 

Tom Tande shoot

Fotografen for disse bildene heter Tom Tande og er en av de dyktigste jeg har tatt bilder med. Man føler seg komfortabel forran kameraet, han redigerer ikke i photoshop, men legger på effekter som gir det et helt annet preg. Jeg elsker stilen han jobber i, og gleder meg til flere shoots med han. Gå inn HER for å se flere av hans arbeider. Nedenfor finner du noen av bildene han har tatt av meg:) 
Hvordan finne den perfekte mann?

Er du en av de som bare går etter de "slemme gutta"? Eller kanskje du er den som faller for de altfor snille? Jeg har ofte fundert på hvorfor venner av meg alltid faller for de "slemme". Man går inn i forholdet bevvist på at det ikke kommer til å vare, fordi gutten egentlig ikke vil ha noe forhold. Men det er vel leken og spenningen før forholdet som gjør det interessant. 

Badboys er kanskje mer aktuelt i tenårene når man ikke er på utkikk etter et langvarig forhold. Man er gjerne litt usikker på seg selv, og når man er sårbar kan det ofte være lett å falle for de som ikke nødvendigvis er de beste for en. Men dette er vanskelig å se selv. Når man har blitt behandlet dårlig mange nok ganger begynner det å gå opp et lys. Kanskje man bør lete i andre baner, kanskje få litt bedre selvrespekt, eller begynne å se hva man egentlig fortjener? 

Jeg har vel egentlig aldri falt for de som behandler jenter dårlig, men jeg har sett mønsteret rundt meg i mange år. Jeg kan med sikkerhet si at jeg har funnet den perfekte mannen for meg i alle fall. Hvis du er på leting etter drømmemannen, bli kjent med Dimitrij, finn hans egenskaper og let etter noe lignende. Hihi 

Alle jenter ønsker å bli sett, forstått, hørt og elsket. Vi ønsker blomster, spontanitet, romantikk og spenning. Vel, den egentlige grunnen til at jeg skriver om dette er for å skryte av min kjære. Han er så flink til å gi meg det jeg trenger. Og på grunn av graviditeten har jeg hatt mye problemer med bekkendet, bena og føttene. Så her om dagen fikk jeg en lapp med veibeskrivelse til et sted jeg skulle være på et gitt tidspunkt. Jeg ante ikke hva jeg skulle, men jeg dro dit og var der i tide. Han hadde bestilt en times fotmassasje. Det var noe jeg virkelig trengte, og noe jeg ble utrolig takknemmelig for. Og til slutt fikk jeg en liten goodiebag av han med litt forskjellig oppi. Noen ganger trenger vi jenter å få overraskelser bare fordi. Bare fordi gaver er de beste, og det som gir livet en ekstra piff. Nå er jeg utrolig heldig som har han, og ønsker egentlig at alle jenter finner en "Dimitrij" som de kan bli lykkelige med. For det fortjener vi alle! 


Maria Kang, en veltrent trebarnsmor som blir hetset for sitt utseende.

Har du lest saken om Maria Kang? Den nybakte moren fra LA som har tre barn; ett på 3, ett på 2 og ett på 8 mnd som ser helt smashing ut. Vel det har jeg, og jeg kjenner jeg blir sint! 

En sunn kvinne i sin beste alder har fått tre nydelige barn tett opp til hverandre. Hun trener 5 ganger i uken og har vært flink til å opprettholde en flott fasong. Ved å legge ut dette bilde med overskriften "hva er din unnskylding?" har hun skapt sterke reaksjonen hos kvinner rundt om. Folk mener hun mobber og trakasserer andre kvinner som ikke like lett tar av seg fettet og får tilbake den stramme kroppen etter fødselen. Hun har blitt kalt taktløs og usmakelig samt. fått andre stygge bemerkninger. Saken har faktisk blitt så stor at flere store nyhetskanaler har fulgt saken. Det har faktisk blitt så ille at hun har kommet ut med en unnskylding til kvinnene som har blitt såret. 

HALOO! Våkne opp mennesker! Skjerp dere! Herlighet, om en dame som virkelig står på og er flink til å trene og være sunn, så er vel det bare en motivasjonsfaktor for andre kvinner i samme situasjon. Hva tenker dere med, dere som syns dette er smakløst, mobbing, eller latterliggjørelse av andre kvinner? La nå jenta få være stolt av det hun har oppnådd og ikke konsentrer dere så mye om janteloven.

Om en person har fått tre barn rett etter hverandre, trener beinhardt 5 ganger i uken og ender opp med å se slik ut er det vel bare å si " bra jobbet, klapp på skulderen, respekt, du motiverer meg til å klare det samme osv..". Dette sier bare så sinnsykt mye om de som klarer å se på dette som en negativ faktor. "Hva er din unnskyldning?" ja, for hva er den egentlig? Har du mammaperm og vil ha en fit kropp, vel gå å tren. Er babyen mye oppe på natten, du er utslitt og prioriteringene dine er noen helt andre, vel fint for deg og nyt tiden med den nydelige lille. Man får tid til å finne tilbake til kroppen sin etterhvert uansett, så ikke noe å stresse med. Men for guds skyld ikke klag på at noen er stolte over sine resultater og vil vise de frem. TRO MEG, om jeg ser slik ut etter "bare" mitt første barn skal jeg love dere at bilder er noe dere kommer til å se!! Og da skal jeg gledelig skrive over et bilde med en fit kropp med babyen i armen " Ja, for hva er egentlig din unnskyldning? "  - All creds to Maria Kang

Her kan dere lese mer om saken: http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=2821

19 uker, og kroppen forandrer seg.

Jeg sitter og ser på gamle bilder av meg fra før graviditeten, da jeg var på mitt "beste" i forhold til trening og opprettholding av det ytre med tanke på negler, øyevipper, solarium og de vanllige jentegreiene. Det gir meg masse motivasjon fram mot fødselen, og gir meg også et bilde på hvordan jeg vil se ut når lille jenta vår er kommet til verden. 

De første månedene av graviditeten var jeg utrolig sliten, og bare det å komme seg opp av sengen var vanskelig. Det var som å ha sandpapir i øynene til enhver tid, og det å gå på kjøkkenet for å hente seg noe var en byrde. Heldigvis hadde jeg ikke så mye skole, så det var ikke et problem. Men jeg orket heller ikke å trene. Grunnen til at jeg begynte med godteristoppen var fordi jeg kom i en dårlig rutine hvor jeg ikke trente, men satt heller hjemme og spiste mye godt. Men når sant skal sies så får man ekstra craving på godaker når man er gravid. Men det er jo verken sunt for meg eller barnet, så da var det best å bare slutte helt med det. 

Jeg vet at man normalt legger på seg en del under et svangerskap. Men allikevel har man jo bare lyst til å få en babymage, og kroppsfettet på resten av kroppen kunne man godt gått foruten. Så da jeg var på shopping i går var det ikke gøy at mine vanlige klesstørrelser hadde gått opp, men sånn er det vel bare:) 

Jeg syns det er så flott med kvinner som ikke tenker på at de legger på seg under graviditeten, og jeg kunne ønske jeg heller ikke gjorde det. Men sannheten er at det er en stor overgang fra å være noe, til å bli noe annet. Jeg vet jeg sikkert får en del negative kommetarer eller tanker rundt akkurat dette. Men det går bra:) Mennesker er forskjellige og tenker ulikt, og jeg er ganske sikker på at det er flere gravide som tenker likt når kroppen blir helt forandret.

Missforstå meg rett. Dette er en overfladisk tankegang, ingenting av dette er viktig når man tenker på hva man faktisk venter på:D Det at man får et sunt og friskt barn er jo absolutt det viktigste, og da spiller det egentlig ingen rolle hva slags kroppsfasong man får. 

19 + 1 uker 

Ikke helt i bildemodus i dag, hehe:) 


Ettermiddagskos
18 uker og avsløring av kjønnet :)

I dag er jeg 18 uker og 4 dager på vei. Ungen min er ca. 20 cm lang og magen begynner virkelig å komme frem!...endelig:D For fire uker siden var jeg på tidlig ultralyd, og da hadde jordmor en liten anelse om hva kjønnet var, men kunne ikke si noe sikkert. Denne gangen så vi det sikrere. Ooooog det er en JENTE :D Jeg er så lykkelig over å endelig vite hva det er, og det var ganske sikkert. Der var det ingen baller eller utstikkende tiss, men to små kjønnslepper. Hun var jo like søt som vanlig og heldigvis var alt helt i orden med henne. 

I uke 16 kjente jeg en del bevegelse, men så ble det litt rolig en periode. Dette fordi morkaka hadde ligget slik at den dempet for sparkene. Men nå kjenner jeg henne ordentlig, for hun er så aktiv! :D

 

Syntes denne var så fin, og siden jeg denne uken fikk vite at det er en jente tenkte jeg at den passet ♥
Sunn mat for skjønneste Bella

Bella har hatt litt forstoppelse, og så diaré pluss at hun ikke har villet spise. Men leverpostei er noe hun elsker, så derfor blandet jeg gulrøtter og brokkoli sammen med leverpostei, slik at fordøyelsen hennes skal bli bedre. Hun elsket det, så da er det bare å krysse fingrene for at det hjelper:) Jeg kuttet opp gulrøtter og brokkoli og kokte det til det ble litt overkokt. Deretter blandet jeg det sammen med leverpostei oppi kjøkkenmaskinen. Dette holder for flere måltider, så da bare oppbevarer jeg det i kjøleskapet til maten er tom:) 

Etter å ha spist det ble Bella veldig fornøyd, og ville leke. Hun er jo superfotogen, så måtte ta noen bilder av henne♥

Da var det nok fotografering, og mere lek. Hihi, hun er så søt lille skatten min♥Sunne browniestrøfler!

Som dere vet, så har jeg godtestopp hele dette året. Vanskelig for en som er avhengig av godsaker til enhver tid, men som jeg nevnte tidligere finnes det ufattelig mange alternativer til godteri. I går kom jeg over en nydelig oppskrift jeg bare måtte prøve, for den var rett og slett for sunn til å være sann! Men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har smakt noe lignende, og det er virkelig verdt et forsøk å prøve. Dette er en oppskrift som både er sunn, enkel å lage, få ingredienser og det tar bare 15 min. 


Du trenger:

10 dadler, ca 175 g uten sten      

60 g valnøtter

2 toppede ss med freia kakao 

2 ts kanel

1 ts salt

30 g smeltet smør

Topping:

Kokos

Freia kakao

Hakkede valnøtter

 

Slik gjør du:

Ta ut stenene av dadlene. Vask dadlene og valnøttene. Smelt smør, og deretter bland alt sammen oppi en kjøkkenmaskin. 

Rull deretter den store klumpen med masse til mange små kuler, og rull de så i toppingen du ønsker. Legg de i kjøleskapet 

i en times tid (ikke nødvendig), deretter er de klare for nytelse! Buon Appetito♥
Babalu Nordic´s nye hjemmeside!

Hei alle sammen! Nå har den nye hjemmesiden til Babalu Nordic kommet ut med nytt design og nye modeller, nemlig Evelina, Kristine og meg! Den ser superbra ut! Gå inn HER for å se resultatet med dine egne øyne, og gi gjerne en tilbakemelding om hvordan du syns siden er! Her er noen av bildene fra shooten:) 

Foto: Jon Rune Trengereid 

 

 


 
Jeg kan ikke tro det!

TUSEN TAKK DIMITRIJ, SOM GJØR MEG LYKKELIG PÅ ALLE MULIGE MÅTER ♥

 


 

 

 

Jeg har denne uken kun tenkt på en ting...Bella! Hun var i hodet mitt helt fra jeg stod opp til jeg gikk å la meg. Men som Dimitrij (økonomiansvarlig i heimen) sa, hadde vi ikke råd til det. Jeg prøvde å legge fra meg tanken, men måtte bare ringe oppdretter for å høre om hun var solgt, for jeg tenkte det var enklere om sjansen for å kjøpe henne var borte. Da jeg ringte sa hun at Bella hadde fått ett nytt hjem i Fredrikstad, og at hun ble hentet på fradag (Idag). Jeg ble egentlig mer lei meg, men hva kunne jeg gjøre? Dagene gikk, men jeg tenkte fremdeles på den lille skapningen. Jeg hadde ringt mamma og sagt at det ikke ble noen hund, for å få litt trøst, hihi. Men likevel så hadde hun tydeligvis Bella i hodet hun også. For mamma hadde spurt elevene sine om å lage et tankekart med for-og motargumenter for å kjøpe hund, men de kom visst bare på argumenter for, pussig det der:D 

Mange gode argumenter her!:) hihi

 

Men i går skulle Dimitrij på trening med guttene, og da han kom tilbake kom han inn med lille Bella!! Jeg begynte å gråte, og klarte ikke stoppe! Der var hun, så liten og så skjør. Men det tok ikke lange stunden før hun begynte å føle seg hjemme. I dag våknet jeg kl. 05.30 fordi hun peip og ville ut. Så idag har vi kost masse og lekt og hatt det moro. Hun får ihvertfall igang en knallstart på dagen min. 


Kjære lesere, jeg trenger hjelp!

Kjære lesere. Jeg håper dere kan lese dette, og deretter gi meg råd i kommentarfeltet. Jeg sliter med et stort dillemma. 

Jeg og Nora har i lang tid ønsket oss pomeranian, og har snakket om hvor flott det kommer til å bli å ha to små vi kan gå turer med osv. Så i høst bestemte vi oss begge for å kjøpe en valp hver fra en som heter Ida Myhrvold som har en fantastisk liten gutt som skulle parre i januar. Men da jeg fant ut av at jeg var gravid ble dette uaktuelt med tanke på alle utgiftene det koster å ha et barn, og at det da var ganske dumt å bruke penger på en hund. Nora satte tanken litt på vent hun også. 

Men nå for en uke siden dukket det opp en ny fristelse. En vi begge kjenner ganske godt har fått tispevalper, og skulle selge disse for langt lavere pris enn hva de vanligvis selger de for. Dette grunnet at mamman hadde blitt gravid i litt for sen alder til å kunne registrere de med stamtavle, men valpene var utmerket og hadde nydelige trekk. Jeg skulle aldri ha dratt å sett på de, for jeg falt pladask for en nydelig liten jente med navn Bella. Jeg får henne ikke ut av hodet mitt, og alt jeg vil er å hente henne. Men ikke bare er den fristelsen stor, men Nora skal også ha en liten valp fra det kullet, og da blir man jo automatisk mer gira. Tenk å ha små søsken ♥

Dette var følelsene inn i bildet. Men hva med fornuften? Det å skaffe seg en valp er ikke bare bare. Det er en hund man skal ha i store deler av livet, og da burde alt ligge til rette for at det passer. Jeg er gravid og skal ha en unge i august. Burde vi ikke da bruke de pengene på fornuftige barneklær, barnevogn, seng osv? Hund kan vi jo skaffe oss senere. Men da igjen kommer den lille stemmen i hodet mitt å sier "men Bella får du da aldri igjen". Og hva med når babien er nyfødt og trenger all min oppmerksomhet, hvordan er det da å ha en liten valp som også vil ha kos. Vil jeg komme til å bare ville ha fokuset på babien? Alle sier, "jo Heidi. Du burde vente til etter du har fått barn, så har du lang tid på deg til å finne ut av om en hund passer inn i livet deres da". Men det er fremdeles ikke lille Bella om vi får en hund om noen år.  

Det er så mange økonomiske hensyn å ta i betraktning. Men jeg er et ekstremt følelsesmenneske, og handler stort sett ut ifra følelser og ikke fornuft. Men er det kanskje på tide å endre på dette? Jeg trenger derfor din hjelp! Hva synes du jeg burde gjøre? Vær så snill å skriv din mening i kommentarfeltet uansett hva slags mening dette skulle være. Dette høres kanskje ut som et tullete dillemma, men det er faktisk ganske serriøst når man må tenke på flere faktorer. 

Se så søt hun er: 
Sunday Breakfast

Søndager er personlig en av mine favorittdager. Dagen virker så stille og fredelig, og man kan ta livet litt med ro, før man begynner på´n igjen på ukas første dag. Søndager fortjener litt sunne frukter, men litt balanse med Pite i tillegg. Ha en strålende søndag alle sammen! 
Kvinnedagen den 8. mars!:)

I dag er det kvinnedagen. En dag som skal feires av oss kvinner, og hvor menn kan vise sin oppmerksomhet med f.eks blomster eller gode ord. Denne dagen ble etablert for å hedre bevegelsen for kvinners rettigheter og for å bygge opp allmenn stemmerett for kvinner verden over. Vi legger ikke så godt merke til denne bemerkningen i Norge, men som jeg har fått inntrykk av er at andre land feirer denne dagen med stor entusiasme med kaker, fest og moro. Kanskje vi burde sette litt mer pris på denne dagen i Norge? Grunnen til at jeg er så observant på denne dagen kan ha noe med at min kjæreste opprinnelig er fra Russland, og der feires det stort. Han gir meg alltid blomster på denne dagen, men det er det ikke bare jeg som får. Han deler ut en liten oppmerksomhet til alle sine nære kvinner for å vise at han respekterer dem. Dette syns jeg er en egenskap som er veldig fin, og det viser hvor stort hjerte han har. Han kommer til å bli en fantastisk far!:D 

Vel til alle dere kvinner der ute "Gratulerer så mye med dagen" :D 

 Blomstene jeg fikk av min kjære♥
The *Edmond shoot

Her er noen av bildene fra shooten jeg hadde med Edmond Yang for ikke så lenge siden. Hvis dere er nysgjerrig på hvem som tok bildene kan dere gjerne ta en titt HER :) 

Uke 16

I dag er jeg 16 + 1 uker på vei, og magen begynner å komme fram skikkelig syns jeg. Jeg er ikke vant til å være så stor, men jeg vet den bare blir større - noe jeg gleder meg til! Det er morsomt å føle seg litt gravid når det har godt så lang tid som nå. 

Da jeg først fant ut at jeg var gravid fikk jeg mange spennende ideer om magebilder. Ideen som stakk seg mest fram var å stå inntil en vegg i lik posisjon og ta bilde hver uke. Men det var så liten forskjell på magen min i starten, så jeg fikk liksom aldri begynt. Men så kom jeg over en bekjent som er gravid for andre gang, og hun hadde et herlig bilde av magen, så tok litt inspirasjon fra henne. 

 

Se lille magen begynner å bli stor:D
21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits