Endelig "meg selv" igjen!

I dag har jeg vært så heldig å få lov til å prøve den nye vippe-teknikken Volume Lashes, på neglhuset i en sidegate på Karl Johan. Her legger man på opp til syv vipper på hver av dine egne vipper. Disse er så tynne og lette at det ikke skader mer enn vanlige én til én ville gjort. 

Jeg har brukt vippe extensions i rundt to år, og jeg har for første gang gått ca. tre uker uten. Det er trist å si det, men det har føltes som at jeg har vært syk når jeg ikke har hatt det på. Følelsen av å få på vipper er som å bli "seg selv" igjen.

 

FØR


 

Volume Lashes er veldig nytt i Norge, og siden jeg liker å ha ting litt ekstremt ble jeg veldig glad da jeg fikk prøve denne nye teknologien. Jeg er så fornøyd at jeg aldri kommer til å bruke noe annet. Så jeg håper virkelig at Ursula Tereping fortsetter med å gjøre dette i Norge siden det ikke finnes så få flinke vippeteknikkere her. Dere kan gå inn HER for å booke time om det skulle vært interessant. Jeg anbefaler henne hvertfall på det sterkeste! 

ETTER

 

En annen ting er at jeg har sett utrolig mange salonger ta ufattelige priser for dårlig håndtverk, og da kjenner jeg at jeg blir litt sint. Ursula tar en veldig bra pris, og hun vet hva hun holder på med. Dette sier jeg ikke for å få folk til å gå til henne. Men av oppriktighet, og det vil du merke hvis du prøver dette selv. De fleste som går til henne går aldri til noen andre, eller prøver ut andre, men ender opp hos henne.

Negler lagt av Salong Just You - Shellack  

 

Vårens store trend

SALONG JUST YOU

I dag har jeg vært så heldig og fått prøvd ut det som visstnok skal bli vårens store trend, nemlig Shellac! Dette er en form for neglelakk bortsett fra at den ikke skaller av, får riper eller ser matt ut på noen som helst måte. Shellacen sitter på i ca. 14 dager og er enkel å fjerne på salongen. Det er også et produkt som er ypperlig å bruke hvis man vil spare til naturlige lange negler, siden det styrker neglen når produktet sitter på. 

 

 

Det er første gang for meg å prøve det, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Jeg liker egentlig veldig lyse duse farger, men siden det nærmer seg sommer tenkte jeg å prøve en litt knæsj farge i Rosa. Hva syns du om resultatet? 
Salongen holder til i Ski i Idrettsveien 2 i gågata. Dette er så nærme toget at det ikke spiller noen rolle om du bor i Oslo eller Vestby, for det tar mest sannsynligvis like lang tid til en eller annen salong der du bor med buss eller trikk uansett. Besøk dems facebook-side HER for mer info:) 

Hvordan finne den perfekte mann?

Er du en av de som bare går etter de "slemme gutta"? Eller kanskje du er den som faller for de altfor snille? Jeg har ofte fundert på hvorfor venner av meg alltid faller for de "slemme". Man går inn i forholdet bevvist på at det ikke kommer til å vare, fordi gutten egentlig ikke vil ha noe forhold. Men det er vel leken og spenningen før forholdet som gjør det interessant. 

Badboys er kanskje mer aktuelt i tenårene når man ikke er på utkikk etter et langvarig forhold. Man er gjerne litt usikker på seg selv, og når man er sårbar kan det ofte være lett å falle for de som ikke nødvendigvis er de beste for en. Men dette er vanskelig å se selv. Når man har blitt behandlet dårlig mange nok ganger begynner det å gå opp et lys. Kanskje man bør lete i andre baner, kanskje få litt bedre selvrespekt, eller begynne å se hva man egentlig fortjener? 

Jeg har vel egentlig aldri falt for de som behandler jenter dårlig, men jeg har sett mønsteret rundt meg i mange år. Jeg kan med sikkerhet si at jeg har funnet den perfekte mannen for meg i alle fall. Hvis du er på leting etter drømmemannen, bli kjent med Dimitrij, finn hans egenskaper og let etter noe lignende. Hihi 

Alle jenter ønsker å bli sett, forstått, hørt og elsket. Vi ønsker blomster, spontanitet, romantikk og spenning. Vel, den egentlige grunnen til at jeg skriver om dette er for å skryte av min kjære. Han er så flink til å gi meg det jeg trenger. Og på grunn av graviditeten har jeg hatt mye problemer med bekkendet, bena og føttene. Så her om dagen fikk jeg en lapp med veibeskrivelse til et sted jeg skulle være på et gitt tidspunkt. Jeg ante ikke hva jeg skulle, men jeg dro dit og var der i tide. Han hadde bestilt en times fotmassasje. Det var noe jeg virkelig trengte, og noe jeg ble utrolig takknemmelig for. Og til slutt fikk jeg en liten goodiebag av han med litt forskjellig oppi. Noen ganger trenger vi jenter å få overraskelser bare fordi. Bare fordi gaver er de beste, og det som gir livet en ekstra piff. Nå er jeg utrolig heldig som har han, og ønsker egentlig at alle jenter finner en "Dimitrij" som de kan bli lykkelige med. For det fortjener vi alle! 


NOE NYTT OG BEDRE
Det er viktig å søke nye og bedre ting. Spesielt hvis man har falt i et gammelt spor. Dette sier jeg med et snev humor og en liten klype alvor. Har du en gammel sykkel, bytt den til noe som er finere og raskere. Har du en kasse-tv, kjøp en flatskjerm. Vel, hvis man skulle tenkt sånn om alt hadde man blitt veldig materalistisk. Men det jeg prøver å si er at det en gang i mellom kan være sunt å prøve noe nytt, og kanskje er det bedre.

Jeg for eksempel har valgt å prøve nye vipper hos en helt annen salong. Og gjett om jeg ble fornøyd! Et mye større utvalg av forskjellige varianter av vipper, flere forskjellige teknikker og et bredt utvalgt lengder. På det første bildet har jeg bare vanlige en til en vipper som er fire uker gamle. På det andre bildet har jeg en blanding av en til en og 3 til en (3D). Man ser en stor forskjell!

VIPPER LAGT PÅ MEG

 


 

VIPPER LAGT PÅ LEJLA MEMIC

 


 

SALONG "JUST YOU" I SKI

Salongen "Just You" ligger midt i sentrum av Ski, i Idrettsveien 2 i gågaten. Salongen er utrolig koselig, og tilbyr flere typer behandlinger. Atmosfæren gjør det mulig å slappe av på alle måter, og det er et deilig sted å komme til når man vil ha et avbrekk fra hverdagen. For de som bor i Oslo sånn som meg, er det bare 20 min. med tog. Og togstasjonen ligger bokstavelig talt 2 minutter fra salongen. Med andre ord tar det like kort tid som t-banen fra en bydel i Oslo til en annen bydel. Så reiseveien er ingen unnskyldning. 

Modelloppdrag i Mexico fortjener nye vipper!

I natt drar jeg til Cancun som ligger i Mexico. Der skal jeg stå modell for Babalu Nordic som fører treningsklær, bikinier og undertøy. Vi skal bo på "The Westin Resort og Spa Cancun" som ligger rett ved stranden, et fantastisk hotell som har alt man kan ønske seg av fasiliteter.  

Første dagen vi kommer ned skal vi bare slappe av etter en lang reise. Men vi kommer til å oppleve mye mens vi er der nede. Vi skal ha noen dager med full produksjon, og andre dager med utflukter, strandliv og masse sol. Siden vi skal stå modeller der nede er det viktig med ordentlige vipper, så jeg fikk en liten refill på fredag kveld. Så tusen takk til herlige Ursula Tereping som stiller opp til enhver tid. 

 

 

Jeg har endelig fått meg et Nicon kamera, så det blir masse blogging om oppholdet der nede i de dagene som kommer. Følg med, så får dere oppleve modell-livet i Mexico!:D  

Tannblekning til syk pris!

Før jeg skal på konkurranser eller viktige shoots pleier jeg å bleke tennene for å få et litt hvitere smil. Det er mange som har spurt meg hvor jeg bleker tennene mine, så her får dere svaret og kan gjøre det samme, for mitt favoritt tannlegesenter har et helt sykt tilbud på tannblekning nå i desember som et slags juletilbud til sine kunder. Det koster kun 1449kr for både oppe og nede. Du kan gå inn på facebooksiden deres HER, eller bare ta kontakt med de på tlf. 22 42 49 50 / post@oslotannlegesenter.no. De ligger sentralt i Oslo ved Nasjonalteateret i Tordenskiolds Gt. 6B. Anbefales:D 

 

Har du lyst på nye, fyldigere vipper?

Tenk å våkne opp med bustete hår, trøtt og sliten, helt til du ser deg i speilet og får en hyggelig overraskelse. Du er allerede sminket! Vippene har mye å si for utseende, og når de er flotte hele dagen, er det ikke mer som skal til på morgenen enn å dusje, børste håret and your ready to go. Eller den slitsomme prosessen på kvelden når man må ta av seg maskaraen. Huden rundt øynenen er utrolig ømfintlig, og da hjelper det ikke stort å måtte bruke våtservietter man gnir seg med for å få av sminken. Min anbefaling er rett og slett å bruke så lite sminke som mulig til hverdags, og heller spare på øyenskyggen til helga. Med vippe extensions får man et flott utseende, uten å bruke noe annen type sminke (hverdager). 

I hele november og desember har Ursula Tereping et fantastisk tilbud til sine kunder; for hver person du tar med deg, får du 10% rabatt. Dvs. om du har 10 venninner som ønsker vipper, får du en behandling gratis. Hun holder til på Neglhuset i Rosenkrantz gt. 10,  rett ved nasjonalteateret. Og det er bare å kontakte henne på facebook. Du kan også gå inn HER for å se hennes tidligere arbeider. Jeg er ihvertfall superfornøyd, og ville ikke latt noen andre gjøre vippene mine enn henne! :D 
 

 

de små tingene som får en jente til å føle seg perfekt :D

I dag har jeg fikset neglene mine hos herlige Evelyn Cook. Hun er utrolig dyktig og legger negler på blant annet Alexandra Joner og Sara Nicole (Miss Universe Norway 2012). Jeg valgte den "klassiske" looken, siden jeg skal gå catwalk for Desigual imorgen, og trenger derfor en ren stil. Er så fornøyd med neglene! Kanskje jeg prøver en annen look neste gang, time will show:) Hvis dere vil se flere av Evelyn´s design kan dere gå inn HER for å se. Det er mye moro man kan gjøre med negler:D21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits