Backstagebilder fra fotoshooten med Natalia Pipkina

I dag har vi vært på fotoshoot med Olivia, og da selvfølgelig hos vår faste fotograf Natalia Pipkina. Dette er tredje gang vi er på studiofotografering med lille O. Det blir gøy å se tilbake på bildene, og faktisk ha en serie med bilder i samme sjanger. Det er fordelen med å bruke én fotograf man er fornøyd med. Hver fotograf har sin unike måte å både ta bilder og redigere på. Derfor er jeg glad for at vi har funnet en vi er fornøyd med.


Jeg er virkelig stolt av Olivia! Under fotograferingen satt hun stille, smilte og poserte. Vi var der i ca. 2 timer, og hun var veldig tålmodig helt til slutten. Jeg tror også bildene blir utrolig fine. Og jeg gleder meg enormt til å se resultatet. Regner med at det blir et par veggbilder ut av denne seansen.

NATALIA PIPKINA er sååå flink med barn! Hver gang O ble urolig, klarte hun å roe henne ned ved å enten distrahere henne med leker, eller å ta henne opp på fanget og leke. Det var veldig beroligende å se på kontrollen hun hadde, og det gjorde så vi følte oss mer avslappet i studioet.

Men en ting jeg må advare dere foreldre som skal ta med dere små barn på fotografering; pass på når de sitter på en stol. Vi skulle stå på siden av å passe på slik at O ikke falt fra stolen, men det går virkelig fortere enn man tror. Plutselig så falt hun rett ned med hodet først. Det var ikke en veldig hyggelig opplevelse, men det gjør oss bare mer obs til neste gang. Man må se på babien hele tiden, og være rask nok til å ta imot hvis hun/han faller. 


 

BILDER AV STUDIO

 

Før hadde Natalia Pipkina studio hjemme, noe som var veldig bra når man skal ha med seg barn slik at det blir hjemmekoselig. Da kan barna føle seg mer trygge, og kan prestere bedre på bilder. Nå har hun byttet studio til Trållåsen 4, som ligger rett ved busstoppet. Men det som er så fint med dette studioet er at det er stort, lyst, og kjempe koselig. Det fantes både kjøkken. stor studioplass, en liten stue og et rom med masse klær som barna kan låne til foto.

Sjekk ut disse kule ballongene! Denne dekorasjonen er laget av "crazy balloon". Dette selskapet kan lage ballongbuketter, ballongfigurer, dekorer med ballonger og tilbehør.


2 kommentarer

Så spennende.:)

Ha en fremdeles god helg!

Iselin Renée

10.05.2015 kl.09:06

Så gøy :)

Skriv en ny kommentar

21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits