Hva er din treningsmotivasjon?

Trening har blitt så mye mer enn bare trening. Det å trene i seg selv har blitt en trend, og blir sett på som ett slags sunnhetsideale. De fleste ønsker å trene, men de som ikke har vært på treningsstudio før syns det er vanskelig å begynne. Jeg leste ett ordtak for litt siden som jeg syns var litt bra "Det er ikke handlingen som stopper en, det er det å begynne". Vel, dårlig oversatt, men dere forstår poenget.

Det er ofte man vegrer seg av tanken på å sette føttene inn på ett treningsstudio fordi man ikke helt vet hva man skal gjøre der, hvordan bruke apparatene eller rett og slett er redd for "starten", men så fort man har tatt sin første time, enten på tredemøllen eller brukt apparater, føles det mye bedre med en gang. Selvtilliten øker og man vil dra dit igjen om en uke. IKKE vent en uke, for når ukedagen kommer har det allerede gått for lang tid siden sist du var der, og du må igjen starte med å "starte". Det merker jeg veldig lett på meg selv hvertfall. Selv om jeg har trent bra i mange uker er det vanskelig å starte etter en ukes pause.

En annen ting er hva du har på deg når du trener. I mange år har treningstudioet vært et sted man kun trener = joggebukser, null sminke, null stil. Men i de senere årene har det blitt en arena for nye bekjentskap, litt oppmerksomhetssøkende brifing og bilder som skal lastes opp på sosiale medier, da må man jo faktisk se bra ut i klesveien. Har du på deg sort blir du gjemt i mengden. Og nå som det har blitt en trend å være treningsglad vil man jo bli sett på som det også. Sterke farger viser sterk selvtillit. Jeg personlig merker at hvis jeg har en dårlig dag, tar jeg på meg sort for å ikke synes. Men om jeg føler meg superfresh, så tar jeg på meg sterke farger fra Babalu. Men det jeg ofte legger merke til er at med en gang jeg har fått på meg fresht treningstøy, så får jeg mye mer energi. Jeg vet ikke hvorfor, men det er bare sånn. 

 

Du kan få kjøpt Babalu-treningstøy HER!

5 kommentarer

Villeduliktåvite

11.11.2014 kl.14:34

Dagen vi blir bedre kjent Heidi ville vi endt med å enten hate hverandre eller hatt det kult sammen.

11.11.2014 kl.19:40

Du bør merke innlegget ditt med sponsing eller opplyse at man er sponset, når du reklamerer for noe slikt. Eller så villreder du leserne, og det er faktisk ulovlig.

heidienany

12.11.2014 kl.12:34

Anonym: Jeg er helt enig med deg om at det kan villlede leserne om man får noe sponset og ikke skriver "sponset innlegg". Hadde det bare vært sponset klær:) Jeg blogger om Babalu fordi jeg liker klærne. De klærne jeg har fra Babalu har jeg enten betalt for, eller jobbet for. Så da vet du det:)

heidienany

12.11.2014 kl.12:35

Villeduliktåvite: Haha, jasså?

Nora

12.11.2014 kl.13:38

At du ble mamma for 3 mnd siden er helt sykt! Du ser fantastisk ut :)

Skriv en ny kommentar

21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits