Work out!

Da har jeg endelig begynt å trene for fullt! Jeg skal prøve å trene hvertfall fem ganger i uken, med en litt strikt diett. Min første ordentlige treningsøkt startet på onsdag, og jeg har trent hver dag siden det, med unntak av fredagen. Jeg må si jeg er støl i hele kroppen, men det er kanskje ikke så rart etter 10 treningsfrie måneder. 

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker å trene. Jeg har savnet det så mye! Under svangerskapet slet jeg med så mye plager at det ikke lot seg gjøre å trene, pluss at jeg følte meg så tung og andpusten hele tiden. Men nå som den tiden er forbi vil det bli en helt ny treningshverdag fremover:) 

 

Frokosten min idag bestod av 60 gram havregryn, 30 gram bærblanding (frosne som jeg tinte i microen), 3 kokte eggehviter (uten blommen) og 2 dl biola. Kjempe bra og energirik mat før trening. 

 

Jeg elsker mine nye klær fra Babalu. Jeg føler meg så fresh i det fargerike tøyet! Det kommer flere updates av mer treningstøy:) Ingen kommentarer

Vilde

28.09.2014 kl.09:37

Hva er det du spiser igjennom en dag da? Og hvordan trener du? Kan du lage et innlegg om det?:))

Hvem er det som har satt det opp for deg? Vurderer å kjøpe coach over nette, men det er jo så dyrt. Men det er jo verdt pengene også da :)

Skriv en ny kommentar

21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits