Lei av agurkblogger!

Jeg vet jeg sikkert vil få en del kritikk for dette innlegget. Men ærlig talt, er det ikke fler som er lei av å lese det samme på flere blogger bare at bloggnavnet er forskjellig?Jeg snakker nå om de bloggene som ikke har eller gir noen mening; "God morgen, idag tok jeg meg en deeeeilig kopp te (bilde av tekoppen), hva skal du idag?" eller "Dagens outfit (bilde av samme klær som alle andre går med, eller gikk med for en stund siden)".

De bloggene som er altfor inspirert av de vanlige kjedelige bloggene, som også vil opp og frem på den "kjente" blogglisten. Altså, alle liker å lese om forskjellige ting, så om du er en av de som liker å lese om tedrikking og kaffébesøk, så kjør på. Men for meg er det viktig med innhold. Noe som gir mening å lese om. Så selvom det finnes tusenvis av sminke- og moteblogger gir disse hvertfall et meningsfullt innhold med tips til leserne. Forskjellige bilder gir ulike uttrykk og inspirasjonsmønstre, så der føler jeg det er greit at flere er like. 

Vi har Rosabloggerne som skriver om hår, sminke, dagens outfit, restylane, silikon og som er kjente for sine "Hello bloggen" videoinnlegg osv. som mulig inspirerer, men som hvertfall fanger lesernes oppmerksomhet

Så har man Matbloggerne som er superdyktige på mat, hvor man både ser på bildene og i teksten at de bare kryr av glede og klør i hendene etter å dele sine oppskrifter med oss.

 Videre er det Treningsbloggerne som har blitt mer populært i det siste, spesielt med 2014-trenden "fit is the new skinny". På disse bloggene får man både inspirasjon av deres flotte kropper og sunne kosthold, men man får også en slags veiledning til hvordan man kan gjøre det selv. Hvem vil vel ikke ha en gratis personlig trener med kostholdstips rett i lomma?

Deretter har vi de kjente Mammabloggerne. Disse var veldig ut før, og kun de som var i samme båt leste innleggene. Men i den serere tid har den slags blogginnlegg vekket interessen hos fler enn bare småbarnsforeldre.  

Det finnes utallige temaer det går ann å blogge om. Det som er så fint med det er at hver og en av dem har sin målgruppe og sine faste lesere. Alle liker ikke alt, og da er det fint å finne forskjellige blogger med temaer som interesserer hver enkelt. Det dissse bloggene har til felles er at de alle har et innhold med mening, tekst det går ann å lese og bli inspirert av. Det er her jeg føler at kaffébloggene faller ut. 

Som mine faste lesere vet, skriver jeg om mitt liv, hva det måtte bringe med seg. Det innebærer oppturer, nedturer, sminke, fotoshoots, graviditeten, mammarollen og generelt det jeg gjør til daglig. Dette gjør jeg mest fordi jeg liker å kunne gå tilbake å se på tidligere blogginnlegg som en slags dagbok. Så selvom jeg kan skrive om kjedelige hendelser er det hvertfall et innhold med mening. Det er noe jeg kan se tilbake på og mimre ved. Men ett kaffébesøk er ikke noe jeg virkelig vil slå opp for å se tilbake på. Selvfølgelig er det greit med slike meningsløse innlegg i ny og ne, men om hele bloggen din dreier seg om slike overfladiske temaer, mener jeg det er på tide å finne på noe annet å gjøre enn å blogge. 

3 kommentarer

Oda💎

13.09.2014 kl.15:47

😘 enig det blir for mye av det det er på tide med noe nytt!!😄❤️❤️❤️

Lisa

13.09.2014 kl.18:48

Nå må du også tenkte deg at fleste parten av befolkningen faktisk ikke har et "spesielt" og "inspirerende" liv. Mange blogger fordi det er moro og de liker å ha et sted å dele ting, bedre på enn blogg enn på facebook ;) Skjønte ikke helt hva du ville med dette innlegget , bloggen din bærer ikke noe spesielt over seg ;)

13.09.2014 kl.20:08

Ganske morsomt at de bloggene som ikke gir "mening" har flere lesere enn deg

Nora

18.09.2014 kl.03:49

Haha, flere lesere enn deg.. Vel. Heidi har nok ganske mange lesere. Hvis du gjorde researchen din godt nok ville du nok sett det. Hun prøver hvertfall ikke desperat å komme på topp, som man ser visse personer gjør ;)

Skriv en ny kommentar

21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits