Vektnedgang etter fødsel

Jeg har fått et inntrykk av at den nye trenden er å komme seg raskest mulig tilbake i form etter en fødsel, og bilder av nybakte mammaer i lite klær florerer på nett i hytt og pine. Nå må vi ikke glemme at man faktisk går rundt i ni måneder med et barn i magen, og at det derfor blir vanskeligere å opprettholde et likt aktivitetsnivå man hadde før graviditeten. Jeg følte selv presset og lysten på å se ut akkurat slik jeg så ut før jeg ble gravid. Jeg kjente jeg fikk dårlig tid dagen etter fødselen da livmoren FREMDELES ikke hadde gått helt tilbake og magen ikke var helt som før (galskap!). 

Men når sant skal sies så har jeg vært veldig heldig. Selv om jeg spiste mye, både sunt og usunt (da snakker jeg MYE) så la jeg ikke på meg så mye fett under graviditeten. Det var mest væske og blod som gjorde så jeg så større ut. Jeg gikk totalt opp 9 kg i svangerskapet, men mistet 11 kg bare en uke etter Olivia hadde kommet til verden. 

Jeg er ikke så fokusert på vekten, og har egentlig aldri vært det. For meg er det viktigere å ha en fast og fin kropp. For øyeblikket er jeg nokså utrent, og kommer mest sannsynlig til å gå masse opp i vekt når treningen starter for fullt, noe jeg gleder meg masse til. Foreløpig kan jeg bare ta noen få øvelser, gå turer og konsentrere meg om kostholdet. 

Hvor mye gikk du opp/ned i vekt før og etter graviditeten? 

Jeg kan vel like så greit slenge meg på trenden å vise hvordan jeg ser ut, jeg som alle andre:) 

Dette var litt av et selvmotsigende blogginnlegg. Men poenget mitt er bare at folk er forskjellige. Noen bruker kjempe kort tid, andre ikke. Og begge deler er helt greit! Men om man vil ha tilbake kroppen man hadde, så er det kjempe viktig å begynne å trene når man føler seg klar for det. Det er så kjempe lett å bli komfortabel med å ikke trene, og da blir det enda vanskeligere å starte. 

7 kommentarer

Dimi

01.09.2014 kl.13:29

Sexy!!!

Marta

01.09.2014 kl.13:44

Du ser kjempebra ut!

heidienany

01.09.2014 kl.13:44

Marta: Tusen takk!:)

Marie M

01.09.2014 kl.13:49

Du er så fantastisk flott, Heidi!!

heidienany

01.09.2014 kl.13:58

Marie M: Åh<3 Takk!

sig meg

01.09.2014 kl.15:09

Tren rompe de!

sig meg

01.09.2014 kl.15:11

Sorry ropa tren den !!!!

Vilde

01.09.2014 kl.15:13

Du ser kjempe fin ut!!! Du er heldig som kroppen har gått tilbake så fort.:))

Hvordan syns du det er å være mamma da? :)

Skriv en ny kommentar

21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits