Kynnere eller rier? Uke 38

I dag er jeg allerde i uke 38! To uker igjen, eller nøyaktig 17 dager til termin. Men fødselen kan starte når som helst! 

For et par dager siden, rundt kl. 03.00 på natten våknet jeg av fryktelige smerter i ryggen som ikke gav seg. Disse smertene sammen med sterke kynnere som kom takvis gjorde meg litt urolig, men håpet på at fødselen var i gang var tilstede. Da det aldri ville stoppe ringte jeg føden. Fikk beskjed om å komme inn, kanskje det kunne være nyrestein? Da jeg kom dit tok vi en urinprøve som viste at alt var bra, så vi måtte rett og slett sjekke om fødselen var i gang. De sterke kynnerne jeg hadde kjent var noe man kaller maserier; rier som ikke nødvendigvis fører til fødsel. Jordmoren sjekket også om livmorhalsen var moden. Jeg hadde en liten fingertuppsåpning, så hun sa at fødselen kunne skje i løpet av dagen, eller det kunne ta et par uker. Er visst en del som går med et par cm. åpning før det skjer noe spesielt, så jeg får nok bare smøre meg med tålmodighet. 

 

I dag kan jeg ikke skryte på meg en fantastisk dag! Det har faktisk vært ganske så forferdelig å være meg, og føler jeg har lov til å synes litt synd på meg selv i disse dager. Alt kom på en gang; Harde kynnere, nedpress, smerter i ryggen, bekkenløsning, hovne ben, kvalme, vondt i hodet, hetetokter og hjertebank. Vondt å ligge, sitte, stå og gå. Så NÅ vil jeg ha den lille ut:) Takk!

3 kommentarer

Linda Taylor

02.08.2014 kl.22:09

Masse lykke til :D

heidienany

02.08.2014 kl.22:10

Linda Taylor: Tusen takk!:)

Silje fra Ås

02.08.2014 kl.23:54

Tenker så tilbake til da jeg ventet Kine når jeg så bildet:) utrolig spennende tid på godt og vondt når man merker at kroppen lever sitt eget liv, og at man bare henger med! :) håper du får en fin fødsel når den tid kommer,- og at du klarer å slappe av ;) spennende å følge deg!:)

-

Rosi

03.08.2014 kl.00:59

Lykke til! Gleder meg til å se den lille :-) Animo!!!! Saludos y mucha suerte de Rosi & Freddy

Skriv en ny kommentar

21, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits