Gratis Babypakke

Som helt uerfaren mum-to-be syns jeg det er litt vanskelig med hva slags produkter man skal ha til lille babyen. Jeg aaaner ikke hva som er bra, og hva som er dårlig, hva som er nødvendig og hva som er unødvendig. Samtidig er det vanskelig å velge mellom de ulike produktene. 

Derfor er det helt fantastisk at det finnes ordninger, eller såkalte babypakker/prøvepakker som er fulle av produkter man kan prøve ut. På den måten slipper man å bruke penger på produkter som ikke funker for en, og heller kjøpe mer av det man liker. Man får muligehten til å prøve ut samme produkt av ulike leverandører så man blir mer trygg på hva som passer deg. 

Det du må gjøre for å få slike goodiebags er rett og slett bare å søke på google etter "gratis babypakker". Da kommer det opp mange forskjellige tilbud. Her må du registrere deg, og fylle ut når terminen din er. Dette er fordi mange av leverandørene krever at du er minst 3 mnd unna termin for å kunne motta pakken. Etter du har registrert deg får du en mail du må vise i de nevnte butikkene hvor du også henter den.

Jeg valgte:

♥ Rimi

♥ Apotek

 ♥ Vitus Apotek

♥ Libero fra Kiwi


 

LIBERO FRA KIWI

Denne pakken hadde mye fornuftig

Blant annet:

♥ Bind

♥ Bleier 

♥ Babyolje

♥ Våtservietter

 


 

APOTEK 1

Denne pakken hadde utrolig mye fint, men litt små pakker. Det gjør det fint som produktsprøver, men da må man absolutt kjøpe påfyll av det man liker. 

Inneholdt blant annet:

Bind

♥ smokker

♥ Tåteflaske

♥ Våtservietter

♥ Småprodukter


 

VITUS APOTEK

Denne pakken hadde veldig lite, men også noe til far! 

Inneholdt blant annet:

♥ Ansiktskrem til far

♥ Engangskluter

♥ Tåteflaske

♥Smokk

 

Pakken fra Rimi har ikke kommet enda, så den gleder jeg meg til! Jeg anbefaler alle gravide som nærmer seg termin om å registrere seg å få disse pakkene. De er gull verdt for nye uerfarene foreldre. Løp å hent! Det er så mye spennende i pakkene, og finnes også flere pakker med annet. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

20, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits