Jeg gruer meg til hver natt

Hver natt er et mareritt. En endeløs periode med smerter. Ingen andre er våkne, bare meg. Jeg er helt alene. Øynene vil sove, men kroppen lar meg ikke. Jeg blir mer og mer sliten for hver dag som går, mens bunken med bøker til eksamen venter på meg. Lysten på å ta opp en av disse er så fjern, ja faktisk ikke tilstedeværende i det hele tatt. Men frykten for å ikke stå kommer sterkere på for hver dag som går. 

Et lite håp!

Etter blogginnlegget mitt om smertene har jeg fått utrolig mange herlige tilbakemeldinger med råd og gode ønsker. Jeg setter så utrolig stor pris på det. Håpet kom da en lege ringte Dimitrij for å hjelpe til. Han gav meg håp da han forstod, og da han sa at jeg måtte få hjelp. Med noen gode råd, fikk jeg tak i fastlege som endelig tok meg på alvor. Nå har jeg fått fast kontakt med sykehuset, og et smertelindrende eksperiment er i vente. Sammen med en fødelege og en nevrolog skal vi teste ut noen smertestiller og se om dette kan gi slipp på smertene. Får jeg endelig sove? Vil smertene gå over slik at jeg kan leve som et menneske igjen, og ikke en zombie. Time will tell. 

Igår fikk jeg også et herlig besøk fra gamle kjente, Marit og Jens Hillbom som er blitt Blue Diamond i Nu Skin, som er en fantatsisk oppnåelse. De var så snille og gav meg produkter som kan hjelpe til med å lindre smertene. I tillegg til det  fikk jeg også en antioksidantdrikk som man skal ta en shot av hver dag siden immunforsvaret mitt er så nede og jeg er blitt hardt forkjølet. Jeg vet ikke om dette vil hjelpe med smertelindringen enda, men uansett har jeg ikke ord for hvor takknemmelig jeg er. Dette er virkelig gode mennesker som ønsker andre godt! Her er ett lite bilde av produktene:) 
Ingen kommentarer

Maritha

01.06.2014 kl.15:33

Heeeii:D

Poppet innom bare for å si at du er fin med bebisen i magen:) Så deg på Stratos igår.

Klemmer fra Maritha, fra kjoleshooten i Gjøvik vet du;)

Skriv en ny kommentar

20, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits