Svangerskapskontroll, uke 22

I dag har jeg vært på min aller første svangerskapskontroll. Denne kontrollen skal være for gravide mellom uke 22 og 24. Jeg er i dag i uke 22 + 2, så min neste kontroll er 13. mai om 4 uker.

Som nevnt tidligere har jeg fått fødeplass på ABC fødeavdeling, som gjør at jeg får all oppfølging der så jeg blir godt kjent med jordmødrene og stedet før fødsel. Siden det var førstegangskontroll fikk jeg én time til informasjon, spørsmål, kontroll, veiledning, og omvisning rundt i lokalet. Alt var i skjønneste orden, og magen min har riktige mål så det tyder på at jeg har en sunn og frisk unge!:D 

ABC holder til på Ullevål Hotell i 3. etg. Der har de kontrollrom, føderom og hotellrom i samme etasje. Føderommet var kjempestort med en dobbeltseng, et stort badekar og annet utstyr til etter fødsel. Det føltes ikke som et kaldt føderom på et sykehus, men hadde mer et hotellpreg med koselig atmosfære. Hotellrommet var nokså fint med en dobbeltseng så barnefaren også kunne ta seg inn der for en liten sum. Men det er det absolutt verdt! Det er rart å si det, men etter timen i dag kan jeg nesten si at jeg gleder meg til fødsel, så behagelig som det var der. 

Fram til neste kontroll får jeg bare kose meg med sparkene, være i aktivitet og få i meg nok næring så lille har alt hun trenger. 
2 kommentarer

Yasemin.

14.04.2014 kl.20:30

såå fin mage! det ser så koselig ut å gå gravid :)

toms sko

19.06.2015 kl.07:04

Maria Skancke: Tusen takk, liker den veldig godt selv :D

Skriv en ny kommentar

22, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits