Endelig "meg selv" igjen!

I dag har jeg vært så heldig å få lov til å prøve den nye vippe-teknikken Volume Lashes, på neglhuset i en sidegate på Karl Johan. Her legger man på opp til syv vipper på hver av dine egne vipper. Disse er så tynne og lette at det ikke skader mer enn vanlige én til én ville gjort. 

Jeg har brukt vippe extensions i rundt to år, og jeg har for første gang gått ca. tre uker uten. Det er trist å si det, men det har føltes som at jeg har vært syk når jeg ikke har hatt det på. Følelsen av å få på vipper er som å bli "seg selv" igjen.

 

FØR


 

Volume Lashes er veldig nytt i Norge, og siden jeg liker å ha ting litt ekstremt ble jeg veldig glad da jeg fikk prøve denne nye teknologien. Jeg er så fornøyd at jeg aldri kommer til å bruke noe annet. Så jeg håper virkelig at Ursula Tereping fortsetter med å gjøre dette i Norge siden det ikke finnes så få flinke vippeteknikkere her. Dere kan gå inn HER for å booke time om det skulle vært interessant. Jeg anbefaler henne hvertfall på det sterkeste! 

ETTER

 

En annen ting er at jeg har sett utrolig mange salonger ta ufattelige priser for dårlig håndtverk, og da kjenner jeg at jeg blir litt sint. Ursula tar en veldig bra pris, og hun vet hva hun holder på med. Dette sier jeg ikke for å få folk til å gå til henne. Men av oppriktighet, og det vil du merke hvis du prøver dette selv. De fleste som går til henne går aldri til noen andre, eller prøver ut andre, men ender opp hos henne.

Negler lagt av Salong Just You - Shellack  

 

Én kommentar

Oda Helene Hjørnevik

12.04.2014 kl.20:43

Så fin blogg du har, med fine bildeer! Ta gjerne en titt innom bloggen min også! :)

Skriv en ny kommentar

20, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits