50 % Loading

I dag er jeg i uke 21 + 1. Det vil si at jeg er litt over halvveis :) Tiden flyr og magen vokser. Jeg tok på meg en kjole i går og da så man virkelig hvor gravid jeg er, og det er så koselig.

Jeg har slitt en del med bekkenløsning, som også har ført til en bekkenvridning på en virvel nederst i korsryggen, som kiropraktoren så fint forklarte. Dette har gitt meg en permanent lammelse (under svangerskapet) på oversiden av høyre lår, altså hele overflaten på låret. Noen ganger er det som at låret sover, andre ganger føles det glovarmt og andre ganger iskaldt. Men det som gjør vondest er når det føles som at tusen kniver stikker seg gjennom bene mitt. Jeg har på grunn av disse plagene gått litt til kiropraktor, men føler ikke det hjelper, så jeg føler meg egentlig ganske hjelpesløs når det kommer til dette. Innimellom hindrer det meg fra å utføre hverdagslige gjøremål som bare det å gå. 

Lille jenta mi sparker og sparker. Jeg kjenner henne hele tiden, hver dag. I løpet av en dag snur hun på seg (som jeg kjenner) hvertfall 5-10 ganger. Da kan jeg plutselig se at hodet stikker litt ut på siden av magen min, eller nederst på magen. Hun har visstnok veldig stor plass til å svømme å bevege seg rundt, og det merkes at hun utnytter dette til det fulleste. Men det er en stor lettelse å vite at alt er bra med henne. 

Må ha det litt gøy også daaa:) 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

20, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits