Maria Kang, en veltrent trebarnsmor som blir hetset for sitt utseende.

Har du lest saken om Maria Kang? Den nybakte moren fra LA som har tre barn; ett på 3, ett på 2 og ett på 8 mnd som ser helt smashing ut. Vel det har jeg, og jeg kjenner jeg blir sint! 

En sunn kvinne i sin beste alder har fått tre nydelige barn tett opp til hverandre. Hun trener 5 ganger i uken og har vært flink til å opprettholde en flott fasong. Ved å legge ut dette bilde med overskriften "hva er din unnskylding?" har hun skapt sterke reaksjonen hos kvinner rundt om. Folk mener hun mobber og trakasserer andre kvinner som ikke like lett tar av seg fettet og får tilbake den stramme kroppen etter fødselen. Hun har blitt kalt taktløs og usmakelig samt. fått andre stygge bemerkninger. Saken har faktisk blitt så stor at flere store nyhetskanaler har fulgt saken. Det har faktisk blitt så ille at hun har kommet ut med en unnskylding til kvinnene som har blitt såret. 

HALOO! Våkne opp mennesker! Skjerp dere! Herlighet, om en dame som virkelig står på og er flink til å trene og være sunn, så er vel det bare en motivasjonsfaktor for andre kvinner i samme situasjon. Hva tenker dere med, dere som syns dette er smakløst, mobbing, eller latterliggjørelse av andre kvinner? La nå jenta få være stolt av det hun har oppnådd og ikke konsentrer dere så mye om janteloven.

Om en person har fått tre barn rett etter hverandre, trener beinhardt 5 ganger i uken og ender opp med å se slik ut er det vel bare å si " bra jobbet, klapp på skulderen, respekt, du motiverer meg til å klare det samme osv..". Dette sier bare så sinnsykt mye om de som klarer å se på dette som en negativ faktor. "Hva er din unnskyldning?" ja, for hva er den egentlig? Har du mammaperm og vil ha en fit kropp, vel gå å tren. Er babyen mye oppe på natten, du er utslitt og prioriteringene dine er noen helt andre, vel fint for deg og nyt tiden med den nydelige lille. Man får tid til å finne tilbake til kroppen sin etterhvert uansett, så ikke noe å stresse med. Men for guds skyld ikke klag på at noen er stolte over sine resultater og vil vise de frem. TRO MEG, om jeg ser slik ut etter "bare" mitt første barn skal jeg love dere at bilder er noe dere kommer til å se!! Og da skal jeg gledelig skrive over et bilde med en fit kropp med babyen i armen " Ja, for hva er egentlig din unnskyldning? "  - All creds to Maria Kang

Her kan dere lese mer om saken: http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=2821

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

20, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits