19 uker, og kroppen forandrer seg.

Jeg sitter og ser på gamle bilder av meg fra før graviditeten, da jeg var på mitt "beste" i forhold til trening og opprettholding av det ytre med tanke på negler, øyevipper, solarium og de vanllige jentegreiene. Det gir meg masse motivasjon fram mot fødselen, og gir meg også et bilde på hvordan jeg vil se ut når lille jenta vår er kommet til verden. 

De første månedene av graviditeten var jeg utrolig sliten, og bare det å komme seg opp av sengen var vanskelig. Det var som å ha sandpapir i øynene til enhver tid, og det å gå på kjøkkenet for å hente seg noe var en byrde. Heldigvis hadde jeg ikke så mye skole, så det var ikke et problem. Men jeg orket heller ikke å trene. Grunnen til at jeg begynte med godteristoppen var fordi jeg kom i en dårlig rutine hvor jeg ikke trente, men satt heller hjemme og spiste mye godt. Men når sant skal sies så får man ekstra craving på godaker når man er gravid. Men det er jo verken sunt for meg eller barnet, så da var det best å bare slutte helt med det. 

Jeg vet at man normalt legger på seg en del under et svangerskap. Men allikevel har man jo bare lyst til å få en babymage, og kroppsfettet på resten av kroppen kunne man godt gått foruten. Så da jeg var på shopping i går var det ikke gøy at mine vanlige klesstørrelser hadde gått opp, men sånn er det vel bare:) 

Jeg syns det er så flott med kvinner som ikke tenker på at de legger på seg under graviditeten, og jeg kunne ønske jeg heller ikke gjorde det. Men sannheten er at det er en stor overgang fra å være noe, til å bli noe annet. Jeg vet jeg sikkert får en del negative kommetarer eller tanker rundt akkurat dette. Men det går bra:) Mennesker er forskjellige og tenker ulikt, og jeg er ganske sikker på at det er flere gravide som tenker likt når kroppen blir helt forandret.

Missforstå meg rett. Dette er en overfladisk tankegang, ingenting av dette er viktig når man tenker på hva man faktisk venter på:D Det at man får et sunt og friskt barn er jo absolutt det viktigste, og da spiller det egentlig ingen rolle hva slags kroppsfasong man får. 

19 + 1 uker 

Ikke helt i bildemodus i dag, hehe:) 


Én kommentar

Bettina

23.03.2014 kl.12:32

Du ser utrolig bra ut! Du stråler, Heidi! :-)

Skriv en ny kommentar

20, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits