Boy or girl, maybe both?

Under svangerskapet har jeg fått litt flere ultralyder enn vanlig. Den første fikk jeg ganske så tidlig fordi jeg hadde sterke smerter som gjorde meg bekymret, deretter har jeg hatt ultralyder for å sjekke at alt har vært som det skal. Og heldigvis har alt vært perfekt. 

Jeg har allerede søkt og fått fødeplass på ABC-fødeavdeling på Ullevål. De har et veldig spesielt konsept der man verken får epidural eller lystgass, men de bruker heller badekaret og det varme vannet som smertelindrende middel. For å kunne føde der må både mor og baby være friske, og man må være innstilt på en naturlig fødsel. Jeg syntes dette konseptet virket spennende, og jeg har lyst til å være helt tilstede under hele fødselen i stedet for å være litt fjern på epidural. På ABC-fødeavdeling har de også oppfølging under svangerskapet så man blir godt kjent med dem før tiden er inne. Dette gir en trygghet som jeg setter stor pris på. For meg virket dette mye bedre enn å ha én jordmor på en helsestasjon, én lege et annet sted, og fødeplass ett tredje sted. Så dette blir nok bra.

Man blir som regel innkalt til første svangerskapskontroll i uke 18 som da skal være den første ultralyden om ikke man har betalt en gynokolog for å se fosteret før det (jeg var litt heldig der). Men de på Ullevål hadde gjort en feil og gitt meg time 4 uker før jeg skulle. Så i forrige uke var jeg på min første ordentlige ultralyd hvor man kunne se den flotte skapningen bevege seg og alt mulig. Siden det enda var litt tidlig kunne hun ikke hundre prosent si med sikkerhet hva kjønnet ble, men vi er ganske sikre. Hva det er forblir en hemmelighet til jeg vet det med sikkerhet, men det er hvertfall ikke tvillinger. 

 

Se så fantastisk nydelig! Kjenner jeg er en stolt mamma allerede:D 
 
Én kommentar

Anine Alvilde

24.02.2014 kl.20:21

Så koselig!! Gratulerer Heidi:)

Skriv en ny kommentar

20, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits