Jaaa:D Jeg er gravid!

Det er en helt syk tanke. En helt syk følelse. Ja, en helt uvirkelig nyhet. Jeg skal bli mamma! 

Jeg hadde gått noen dager over tiden, og jeg merket at noe var annerledes. På kvelden ba Dimitrij meg om å ta en test dagen etter. Så jeg lå våken hele natten. Klarte ikke tenke på noe annet. Tenk om jeg var gravid! Jeg spratt opp kl. 05.00, tok på meg klær og gikk ned til det døgnåpne apoteket ved legevakten. Kjøpte en test og ringte en vennine som bodde rett i nærheten. Hun tok ikke telefonen, som kaaaanskje har noe med at klokken var 06.00 på morgningen da jeg ringte. Jeg hadde med meg skolesaker, så jeg dro bare rett på skolen. Siden jeg allerede hadde vært på do da jeg våknet, visste jeg at det kanskje ikke gav utslag på testen med tanke på at man burde ha morgenurin, men jeg klarte ikke vente.

Det var så stille, jeg har faktisk aldri opplevd universitetet så stille før. Så jeg gikk opp på toalettet, helt alene. Dette er kanskje noe man burde gjøre med partneren sin, men som sagt var jeg så spent. For meg var det viktigst å få et svar så fort som mulig. 

Jeg tisset på pinnen, ventet litt..ingenting. Deretter kom det én sterk rosa strek. Så leste jeg at man får resultatet mellom 3 og 5 minutter, men for å være sikker på at det er negativt måtte man vente i 30 min. Jeg leste litt, så måtte jeg ta en titt til på pinnen. Jeg kunne ikke se noe med en gang, men jo mer jeg stirret, jo mer så jeg en svak svak svak strek til. Men den var så svak at jeg ikke var sikker. Men så så jeg at det var to streker; en sterk og en svak. På bruksanvisningen stod det "Fargeintensiteten på streken i testsonen (T) varierer avhengig av hvor langt du er kommet i svangerskapet". 

Jeg husker jeg begynte å gråte. Mest av glede, men litt av redsel også. Jeg kunne ikke tro det. Det var så uvirkelig. Jeg stolte ikke helt på testen, så jeg tok en til dagen etter for å sjekke om det var sant, og det var det. Man ser en stor forskjell på morgenurin og ikke morgenurin. Mye sterkere dagen etter. Vi er så lykkelige, og gleder oss masse til å bli foreldre. Det kommer til å bli en fantastisk tid, hvor livet virkelig får mening. 

8 kommentarer

Mia

23.02.2014 kl.19:14

Gratulerer! ;D

Cecilie

23.02.2014 kl.19:18

Gratulerer så mye!

Håper på det beste for dere :)

Du må spille mye Nickelback for magen da ;)

Plekteret kan jo gå i genrasjoner :P

Narin

23.02.2014 kl.20:00

Gratulerer så mye vennen:)

Sverre Holm

23.02.2014 kl.22:29

Så koselig! Gratulerer! Husk å spille masse Rammstein for magen da :D fineste <3

ILU

Rolf Von Lichtenstein

23.02.2014 kl.22:30

Meget koselig med barn. Mange gratulerer

Husker jeg fikk et barn en gang selv. Mye gode minner.

Musikk er bra for magen

Rolf Von Lichtenstein

23.02.2014 kl.22:31

Hei, Sverre Holm!

Har du god erfaring med Rammstein?

Luba❤️

25.02.2014 kl.21:19

Du sa jeg ikke fikk fortelle det til noen du, nå vet vennene mine det😏😇❤️👍👭

heidienany

25.02.2014 kl.22:59

Luba: Søta<3 Nå kan du fortelle det til hvem du vil! Hemmeligheten er ute<3

Skriv en ny kommentar

20, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits