Fotoshoot av finalekjolen min

 


 

Rart hvordan gjenstander, bilder og mennesker kan gi deg minner om gamle hendelser. Til og med en lukt eller en sang kan få deg tilbake i tid. I dette tilfelle gjelder det finalekjolen min.

I dag skulle vi ta en fotografering for firmaet Emperia i kjolen som designeren Niyan Omer designet til meg under den norske Miss Universe finalen. Der hang kjolen, på en svart henger i en hvit kjolepose langs døren. Jeg gikk bort til den, åpnet opp posen og tok på stoffet. Det er den merkeligste følelsen. Akkurat som å være i en film hvor du ser flashbacks i små snutter. I den kjolen lå det så mye arbeid, så mange følelser, forventninger og forhåpninger. Det var denne kjolen jeg skulle bære når vinneren ble ropt opp. Den skulle bære meg fram til seier. Jeg fikk ikke en første plass, men en fortjent andre plass. Men denne kjolen gir meg ikke bare minner om den store dagen, men alle forberedelsene. Vel, dagen er over og jeg sitter igjen med mange flotte minner. Minner som gir meg tårer av både skuffelser og gleder jeg alltid kommer til å ha med meg. 

I dag ble jeg sminket av søte Maritha Holmsen, som også ordnet håret. Det ble fikset på AquaNovo i Gjøvik. Det var en spennede dag med ett litt annerledes location hvor vi fikk låne den flotte interiørbutikken Kiil som både gjorde lysettingen og stemningen helt utrolig! Jeg gleder meg til å se bildene som kommer ut av det. Men er sikker på det blir flott! 

 

MUA Maritha Holmsen. Etter en lang dag måtte vi få i oss litt Sushi, som er min favorittmat. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

20, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits