Babalu Nordic lanserer sine tre modeller i ettermiddag!:) #spent

På fredag var jeg i finalen på Babalu Nordic konkurransen. Babalu er et veldig stort merke i Sør-Amerika, som nå kommer til Norge. De har et veldig spennende konsept med treningstøy, undertøy, bikinier og masse mer. Det som er så morsomt med dette merket er at de fører så stilige farger med kule design for de som ønsker å trene i noe litt freshere. Det har jo blitt slik i det siste at alt skal være så "knæsjt" med forskjellige fargekombinasjoner. Trening har blitt mer en stil hvor man skal se bra ut. Dette gjelder innenfor alle grener av sportslige aktiviteter, og vi ser det mer og mer med tiden. Så jeg har stor tro på dette merke. Du kan gå inn HER for å se på nettsiden deres. 

Siden Babalu er nye i Norge, skal de velge ut tre modeller som skal være frontfigur for Babalu i både kalendere, nettsider og magasiner. De tre som blir plukket ut skal på fotoshoot i Mexico i januar for å ta bilder for det neste året. Vinnerne kommer også på coveret i Shape-up, noe som hadde vært utrolig morsomt å få vært med på. Vinnerne lanseres på ettermiddagen i dag, så da gjelder det bare å kysse fingrene:)

 

Før finalen måtte jeg sørge for at jeg hadde flotte negler. Så da dro jeg til Evelyn for å få et stilig look på dem. Jeg er jo egentlig veldig plain i stilen, men jeg måtte prøve ut noe litt utenfor det vanlige med en blomst og en sløyfe. Jeg synes faktisk at det ble utrolig kult. Hva syns dere? 

Her er noen av bildene som ble tatt på fredag:

 

Én kommentar

Celine Marie

09.12.2013 kl.13:32

Heia Heidi <3

Skriv en ny kommentar

20, Oslo

1st runner up in Miss Universe Norway

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits